GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS – tableta cu tastatura, Windows si Microsoft Office

Producătorul polonez GOCLEVER lansează prima sa tabletă: INSIGNIA 1010 BUSINESS bazată pe sistemul de operare Windows creat pentru utilizatorii care vor să folosească dispozitivul pentru o gamă mai largă de aplicaţii decât navigarea pe Internet şi vizionarea de filme.

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS
GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS

INSIGNIA 1010 BUSINESS, este o tabletă echipată cu tastatură, touchpad, Windows şi Microsoft Office.

Noua tabletă, bazată pe procesorul mobil Intel ATOM Z3740D, este ideală pentru rularea fără compromisuri a sistemului de operare Windows 8.1 şi a suitei de aplicaţii MS Office 365 Personal (inclusă în pachet cu licenţă de un an).

MS Office 365 Personal  tableta goclever
MS Office 365 Personal

Datorită noului processor mobil Intel Atom (înlocuitorul vechiului Celeron N2085), precum și sistemului de operare şi pachetului de aplicaţii Microsoft, respectiv accesului la serviciile de stocare în cloud OneDrive, noua tabletă reprezintă o soluţie completă pentru toţi cei care au nevoie de un dispozitiv elegant şi flexibil care să le ofere productivitate soluţiilor de la birou, chiar şi când sunt în călătorii. Tastatura inclusă în pachetul noului GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS facilitează folosirea aplicaţiilor MS Office precum Word, Excel, Outlook sau PowerPoint, precum şi trimiterea de e-mail-uri, navigarea pe Internet şi instalarea de aplicaţii terţe disponibile pentru sistemul de operare Windows 8.1.

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS
suport

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS include suport pentru tehnologia Intel® Wireless Display (Intel® WiDi), care permite transmiterea datelor de pe ecranul tabletei pe orice alt ecran extern compatibil cum ar fi monitoarele, televizoarele sau proiectoarele. Această caracteristică uşurează redarea prezentărilor de pe tabletă în sălile de şedinţă sau vizionarea de materiale video de pe tabletă pe televizorul din sufragerie.

Ecranul IPS cu diagonala de 10.1 inch (16:10, 1280×800) şi 10 puncte multitouch garantează imagini de calitate și unghiuri largi de vizualizare. Tehnologia Turbo Boost garantează un spor de performanţă, care să ajute aplicaţiile consumatoare de resurse, crescând viteza procesorului Intel Atom Z3740D de la 1.33GHz la 1.83 GHz. Redarea materialelor video este facilitată de GPU-ul integrat, Intel HD Graphics, şi de cei 2GB de memorie RAM DDR3. Datele pot fi stocate în memoria internă de 32GB (eMMC flash) sau pe carduri microSD interschimbabile, cu capacităţi de stocare de până la 64 GB. Această configuraţie garantează încărcarea deosebit de rapidă a paginilor de Internet, folosirea simultană a mai multor aplicaţii şi o experienţă de joacă fără încetiniri.

INSGINIA 1010 Business foloseşte o baterie cu o capacitate de 8000mAh, suficientă pentru aproiximativ 6 ore de lucru neîntrerupt. Porturile microUSB 2.0 OTG permit conectarea de dispozitive externe precum modemurile 3G. Pe lângă acestea tableta include şi un port miniHDMI şi intrări pentru căşti. Dispozitivul poate fi conectat la Internet prin reţea Wi-Fi (b/g/n), nelipsind nici modulul Bluetooth 4.0.

GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS este disponibilă în oferta magazinelor de specialitate pornind de la preţul de 1.149 lei.

One thought on “GOCLEVER INSIGNIA 1010 BUSINESS – tableta cu tastatura, Windows si Microsoft Office”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.