GOCLEVER Insignia 1010M – tableta cu modul 3G încorporat şi sistem de operare Android KitKat

GOCLEVER lansează Insignia 1010M, dispozitiv ideal pentru cei care călătoresc în mod frecvent şi au nevoie de acces neîntrerupt la e-mail, la reţelele sociale sau care folosesc aplicaţii care necesită conexiune online. Datorită modulului 3G încorporat, a procesorului Cortex A7 şi a ecranului de 10.1 inch, noua tabletă oferă o experienţă de utilizare plăcută, fiind permanent conectată la Internet.

tableta Insignia 1010M
Insignia 1010M

Ecranul IPS LCD de 10.1 inci, cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, garantează o redare exactă a culorilor, imagini de înaltă calitate şi unghiuri largi de vizualizare. GOCLEVER Insignia 1010M oferă performanţe remarcabile, având la bază un procesor MediaTek MT8382 de 1.3GHz (QuadCore, Cortex A7), un processor grafic Mail400MP şi 1 GB RAM de memorie DDR3.

goclever Insignia 1010M
Insignia 1010M

Lista de specificaţii este completată de modemul 3G încorporat (cu suport HSPA+), modul Wi-Fi, Blueetoth, GPS, accelerometru, sensor de lumină şi busolă electronică. Noua tabletă dispune de două camere foto: una principală, cu o rezoluție de 5MP și una frontală, de 2MP. Pozele şi înregistrările video pot fi stocate în memoria internă de 16 GB, dar şi pe carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB. Pe partea de conectică dispozitivul prezintă un port microUSB OTG şi două porturi de tip mini-jack (ieşire şi intrare audio).

O caracteristică specială a tabletei, de care vor profita în special şoferii, este modulul GPS (cu suport AGPS, care permite o localizare rapidă şi precisă). Datorită includerii unui set de hărţi, tableta poate fi folosită şi ca un dispozitiv de navigare, deosebit de util în ţările Europene. Atât aplicaţia, conceputa sa fie cat mai uşor de folosit, cât şi hărţile din cadrul acestuia se pot folosi fără costuri suplimentare. De asemenea, update-urile pentru hărţi se pot descărca pe dispozitiv în mod gratuit.

banner cadouri

GOCLEVER Insignia 1010M se bazează pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat, având o interfaţă de tip tabletă personalizată şi oferind acces la nenumărate aplicaţii prin intermediul Google Play Store. În concluzie, tableta este ideală atât pentru activităţile profesionale, cât şi pentru cele de recreaţie, permiţând utilizatorilor să editeze documente, să citească cărţi în format electronic, să caute pe Internet, să facă videochat, să vizioneze filme, să asculte muzică sau să se relaxeze cu cele mai noi jocuri.

GOCLEVER 1010M se remarcă prin forma ergonomică şi prin design-ul cu cadru îngust. Preţul de 829 lei asigură accesul la informaţie indiferent de disponibilitatea reţelelor Wi-Fi, fără să golească puşculiţa utilizatorilor, fiind şi un cadou de Crăciun chiar şi pentru un pasionat de fotografie. Vă (re)amintesc testul meu pentru Insignia 1010 Business poate fi citit aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.