GOCLEVER lansează Insignia 550i – smartphone-ul cu procesor cu 8 nuclee

GOCLEVER lansează noul smartphone, Insignia 550i, ideal pentru apelurile audio şi video, dar şi pentru navigarea rapidă şi confortabilă pe Internet, redactarea uşoară a mesajelor SMS şi rularea celor mai pretenţioase aplicaţii multimedia. Datorită ecranului de 5.5 inci, noul dispozitiv poate fi folosit atât pe post de smartphone, cât şi pe post de tabletă.

smartphone Insignia 550i
Insignia 550i

GOCLEVER Insignia 550i se bazează pe sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat şi include ecranul FullHD cu o diagonală de 5.5 inci, un processor de 1.7 GHz cu 8 nuclee şi 2 GB de memorie.

Noul Insignia 550i se remarcă în primul rând prin design-ul minimalist, grosimea de doar 8mm, iar liniile elegante ale carcasei îl fac ideal pentru cei care pun accent pe stilul dispozitivelor mobile. Pe lângă aspectul deosebit de plăcut, ies în evidenţă şi specificaţiile de top: procesorul cu 8 nuclee tactat la 1.7 GHz, procesorul grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP şi cei 2 GB de memorie RAM.

smartphone GOCLEVER Insignia 550i
GOCLEVER Insignia 550i

Puterea oferită de această configuraţie este pusă în valoare de ecranul IPS de 5.5 inci, cu o relzoluţie de 1920×1080 de pixeli, care garantează imagini de calitate şi unghiuri largi de vizualizare. Dispozitivul este echipat cu două camere: una frontal de 2 MP şi o cameră principală de 13 MP dotată cu bliţ. Fotografiile şi filmele realizate cu Insignia 550i pot fi stocate în memoria internă de 8 GB, ce pot fi extinşi la 64 GB prin folosirea de carduri microSD. Pentru a asigura cele mai bune viteze, Insignia 550i rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

GOCLEVER Insignia 550i 5,5 inch
Insignia 550i

Datorită design-ului elegant şi a performanţelor remarcabile, GOCLEVER Insignia 550i reprezintă o alegere ideală atât pentru utilizatorii de business, care pot gestiona documente și le pot trimite și primi pe email în timp real, beneficiind de acces rapid la Internet, cât şi pentru utilizatorii care caută un sistem GPS bine pus la punct sau care vor un dispzitiv pentru a realiza fotografii și filme memorabile, respectiv pentru a reda orice fel de conţinut multimedia.

Lista de specificaţii este completată de modulul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, ieşire audio de 3,5mm, suport dual-SIM şi o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.

GOCLEVER Insignia 550i este disponibil în România începând cu 11 noiembrie 2014, în culoarea „classic black”, cu un preţul începând de la 989 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.