Godox V860 III noul blit cu lampa de modelare si acumulator Litiu-Ion

Godox V860 III este noul bliț ce va înlocui modelul V860 II. Nouă generație V860 III vine cu funcțiile vechiului model, dar și cu câteva îmbunătățiri. Săptămâna trecută Godox au anunțat și un bliț macro, modelul MF12

poza Godox V860 III blit extern aparat foto
Godox V860 III

Fotografii familiarizați cu gama Godox se vor simți ca ”acasă” cu această actualizare, deoarece vizibil, la noul V860 III nu s-au schimbat prea multe, în afară de lumina de modelare orientată spre față.

lumina modelare blit extern aparat foto
lumina modelare LED

Printre îmbunătățiri se află acumulatorul de 2600 mAh (față de 2100 mAh la vechea generație), iar acesta promite 480 de declanșări la 1/1. Timpul de reîncărcare la 1/1 a rămas la fel de 1.5 secunde că și generația trecută.

poza blit extern acumulator litiu ion
acumulator litiu-ion

poza blit extern Godox V860 III
accesorii incluse

Godox V860 III mai vine cu o lampa de modelare led de 2W pentru un preview orientativ înainte de declanșare. Și această generație include sistemul wireless pe frecvența 2.4 Ghz care îi permite blițului să se conecteze la alte blițuri și la declanșatoare.

f64.ro

Alte specificații care mai merită menționate sunt zoom-ul (de la 20 mm la 200 mm) și posibilitatea de rotație la maxim 330 grade. Lampa de 2W de tip LED oferă 10 nivele de luminozitate și o temperatuă de culoare de aproximativ 5300K. Sunt prezente modurile a High-Speed Sync (HSS – până la 1/8000s), FEC, FEB și sincronizare cu a doua perdea.

Citește și: Sugestii pentru fotografia de studio acasa la tine

Godox V860 III este disponibil în variante pentru Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax și Sony.
În România este așteptat să apară începând cu luna Septembrie, la un preț de aproximativ 230 Euro. Produsele Godox sunt disponibile la F64 (vezi oferta) sau Photosetup (vezi oferta) sau iShoot (vezi oferta)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.