Google Maps offline atunci cand nu ai net

A început deja vacanța și cred că o să-ți fie util să știi cum poți folosii Google Maps în modul offline, adică atunci când nu ai acces la net.

Google Maps offline harta gratuita app navigare
Google Maps offline

Probabil cea mai populară soluție de navigație Google Maps include o serie de avantaje printre care și opțiunea de navigație offline.

Aplicația de navigație a celor de la Google a trecut prin numeroase transformări în ultimii ani. Una dintre cele mai utile este optimizarea funcționării offline a aplicației, cu hărți de dimensiuni mai mici și un mecanism mai eficient de actualizare a lor, cu o intervenție minimă din partea ta.

Modul offline este foarte util când ieși din țară sau atunci când pleci la drum și îți faci griji că vei trece prin zone fără semnal.
Intri în Google Maps și accesezi meniul ei principal printr-un tap în colțul din stânga sus pe cele trei liniuțe. Faci un tap pe Hărți offline și alegi Selectați harta personală.

Google Maps offline harta navigare app gratuit
cum sa foloseti Google Maps offline

Din harta poți selecta zona dorită, poți face zoom in sau zoom out, iar în partea de jos vei vedea dimensiunea aproximativă a hărții ce urmează să fie descărcată pe telefonul tău.

Google Maps offline aplicatie gratuita navigare gps harta
Google Maps offline

Apoi apeși Descarcă și după câteva momente vei avea harta salvată pe telefon.
Hărțile descărcate astfel nu conțin doar adresele și numărul la stradă, ci și baza de date actualizată cu punctele de interes din zonă.

Google Maps offline harti gratuite navigare calatorie vacanta
Google Maps offline – harti gratuite

Dacă doriți să folosiți altă aplicație pentru navigare vă recomand Ulmon CityMaps2Go care poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store. Și această aplicație vă permite să descărcați hărți pentru anumite orașe sau țări și poate funcționa offline. Varianta gratuită vă permite să descărcați până la patru harți, care conțin numeroase informații.

Vă recomand să citiți: Google Maps si Facebook Messenger permit utilizatorilor sa arate prietenilor harta cu locatia unde se afla

flip.ro

Revenind la Google Maps, este posibil să vedeți pe străzile din România și mașinile Google Street View, care au revenit pentru a actualiza imaginile din Google Maps.
Am înțeles că vor fi prioritare şoselele şi drumurile principale care leagă localităţile, în ideea că acestea s-au schimbat sau au fost extinse, începând cu anul 2010 şi până acum. Maşinile au pornit pe 25 iunie 2018 şi se vor plimba prin ţara noastră timp de două luni.

Acoperirea Street View la nivelul întregii ţări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice. Extinderea Street View în România a continuat şi după această dată, fiind actualizate imaginile din marile oraşe şi adăugate diferite obiective turistice, precum Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Naţional Brukenthal sau fluviul Dunărea.
În perioada următoare vor fi publicate pe Google Maps imagini Street View din diferite obiective turistice din Transilvania, utilizatorii putând găsi noile destinaţii pe hărţile Google Maps.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

3 thoughts on “Google Maps offline atunci cand nu ai net”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.