GoPro Hero 8 ca webcam dupa firmware update si aplicatia Webcam App

GoPro a lansat o aplicație și un firmware update care transformă Hero 8 Black în webcam.

gopro hero 8 webcam aplicatie firmware update
GoPro Hero 8 webcam dupa firmware update – Web Cam app

Cei care dețin deja un GoPro Hero 8 Black vor putea acum să o folosească ca webcam cu ajutorul unui cablu USB conectat la computer, o nouă aplicație, GoPro Webcam App, dar și unui nou update de firmware pentru cameră. Actualizarea firmware poate fi descărcată de pe acest site

ishoot.ro

Momentan aplicația GoPro Webcam App este disponibilă exclusiv pe macOS. O versiune pentru Windows a fost promisă deja, probabil că va fi lansată foarte curând.

gopro camera video actiune webcam yoga fata acasa
GoPro Hero 8 ca webcam dupa firmware update si aplicatia Webcam App

Mai jos poți să urmărești un clip de prezentare care demonstrează cât de simplu este procesul de configurare și pornire a aplicației de webcam. În exemplul dat de GoPro apare aplicația Zoom, însă camera Hero 8 va putea fi folosită în oricare dintre aplicațiile care oferă suport pentru videoconferințe (ca de exemplu Microsoft Teams, Google Meet, Discord, Bluejeans, sau dacă folosești Chrome funcționează cu Webex, Skype, Facebook Rooms, Messenger).

În ultimele câteva luni, mai mulți producători de camere foto și video au început să permită utilizarea acestora pe post de webcam. Aceste capabilități noi au fost adăugate fie prin actualizări software ale camerelor, fie prin lansarea de noi aplicații care pot fi instalate pe computere. Dar cum spuneam cu altă ocazie, din păcate, a trebuit să avem o pandemie ca să putem folosii aparatele foto și ca webcam.

Citește și: GoPro deschide un birou de dezvoltare software in Bucuresti

Pandemia de COVID-19 a dus la mutarea multor dintre întâlnirile de la birou, sau chiar învățământul în online. Astfel, pe de o parte mulți utilizatori de computere, care nu aveau camere web au tot căutat alternative odată ce stocurile magazinelor au început să se golească, iar pe de altă parte unii dețineau deja un aparat foto mirrorless sau DSLR.

După Canon, Fujifilm, Olympus, sau Panasonic, iată că și GoPro activează modul de utilizare pe post de webcam pentru cea mai recentă cameră de acțiune a sa. Așteptăm Nikon să urmeze exemplul!

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “GoPro Hero 8 ca webcam dupa firmware update si aplicatia Webcam App”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.