Graffiti colorate pe cladirile din zona intersectiei Stirbei cu Berzei

Am mai spus si alta data ca Bucurestiul devine un oras mai interesant datorita desenelor/graffiti-urilor colorate si prezente pe diverse cladiri sau chiar pe posturi de transformare Enel, iar acum revin cu imaginile graffiti-urilor aflate pe cladirile din apropierea intersectiei Stirbei cu Berzei.

graffiti colorate bucuresti
graffiti

Am scris mai sus ca revin cu imagini, deoarece v-am arata deja acele graffiti, in cadrul testului realizat cu obiectivul Nikon 18-140mm VR, dar in perioada testului lumina nu a fost prea grozava si nici nu am avut prea mult timp la dispozitie.Asa ca m-am gindit sa revin cu imagini realizate intr-o zi mai potrivita pentru fotografie.

bucuresti str. berzei graffiti
str. berzei

Initial, in naivitatea mea, am crezut ca aceste minuntate graffiti au fost realizate pe furis, fara acordul autoritatilor, dar am aflat ca aceste desene sunt rezultatul concursului Ironlak Bbq Burner Bucharest 2013, organizat in luna august.

arta urbana bucuresti
autori graffiti

Desenele (graffiti-uri parca suna ciudat) sunt realizate de: Allan Dalla, Mr. Kero, Pisica Patrata, Irlo, Nego, Lux, Sweet Damage si Dubios 21.

Ironlak Bbq Burner  Bucharest 2013
concurs graffiti

graffiti str berzei bucuresti
Allan Dalla & Irlo & Spesh & Last

Daca mergeti spre parcul Cismigiu, sau cind plecati de acolo, faceti un mic ocol spre intersectia Stirbei cu Berzei ca sa admirati voi insiva acele desene, iar daca timpul va permite sa ajungeti in Centrul Vechi pe str. Selari 4 nu uitati sa vizitati si muzeul de arta urbana in aer liber.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts on “Graffiti colorate pe cladirile din zona intersectiei Stirbei cu Berzei”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.