Imaging Edge Webcam soft gratuit ca sa folosesti un aparat foto Sony ca webcam

Imaging Edge Webcam este noul program gratuit care te ajută să folosești un aparat foto Sony ca webcam.

Imaging Edge software sony aparate foto telefoane sony webcam
Imaging Edge – software Sony

Noul program, pentru Windows 10, permite ca 35 de aparate foto Sony să fie folosite ca webcam prin conectarea la PC/laprop prin USB, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare.
Asta înseamnă că veți avea la dispoziție o calitatea a imaginii mult mai bună decât cea oferită de webcam-urile tradiționale. Deocamdată Sony nu menționează și o versiune pentru macOS.

vivacredit.ro

Aparatele foto care pot fi folosite ca webcam pentru sesiunile de videoconferințe sau live streaming, includ modele precum A7 III (review), A6400 (review), A6600 (review), dar și compacte precum Sony HX99, seria RX100, RX10, ZV-1, declarată cea mai bună cameră de vlogging la EISA 2020. Puteți vedea lista completă mai jos:

Imaging Edge Webcam Sony lista aparate foto
Sony Imaging Edge Webcam

Citește și: Sony SF-G 32GB in test – card de memorie SD rapid si rezistent

Instrucțiuni pas cu pas detaliate despre instalarea, configurarea și utilizarea software-ului Imaging Edge Webcam sunt disponibile aici și puteți descărca utilitarul pentru camera dvs. specifică accesând acest link, bifând caseta de lângă modelul camerei dvs. (selectați mai multe camere dacă dețineți mai multe) și faceți clic pe butonul de descărcare.

Sony nu este singurul producător de aparatură foto care oferă un astfel de software. De fapt s-ar putea să fie chiar ultimul, Canon, Olympus, Panasonic, Fujifilm, Nikon ba chiar și GoPro oferind deja astfel de programe.

Probabil aceasta este o încercare a producătorilor de aparate foto de a rămâne la cote de vânzare bune în această perioadă complicată de pandemia de coronavirus. Oricum cred că folosirea unei aparat foto aflat deja în dotare ca webcam este câștigătoare: utilizați hardware-ul pe care îl dețineți deja și aveți o calitate a imaginii mult mai bună decât veți obține e la o cameră web de sine stătătoare.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Imaging Edge Webcam soft gratuit ca sa folosesti un aparat foto Sony ca webcam”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.