Imprumuturi rapide pentru a profita de promotiile de Black Friday 2016

Bănuiesc că ştim cu toţii că în perioada 17 – 18 noiembrie 2016 are loc Black Friday-ul românesc şi că o vorbă înţeleaptă spune “Întinde-te numai cât ţi-e plapuma” aşa că m-am gândit să vă aduc la cunoştinţă oferta Provident : „Creditul cu reducere pentru produse cu reducere”, care se adresează cumpărătorilor care au nevoie de împrumuturi rapide pentru a profita de promoţiile de Black Friday.

poza afis black friday romania
black Friday Romania

În principiu la produsele şi accesoriile foto-video de Black Friday se pot găsii reduceri şi promoţii destul de bune şi de cele mai multe ori chiar sunt pe bune.

evomag.ro

Dar pentru că nu întotdeauna avem la îndemână suma de bani necesară cumpărării produsului dorit, am să vă prezint o soluţie financiară, de data această, oferită de Provident.

provident imprumuturi rapide black friday
imprumuturi rapide

Beneficiile campaniei „Creditul cu reducere pentru produse cu reducere” pentru clienţi:

•sume între 500 şi 800 de lei
•rate începând de la 17 lei pe săptămână
•ZERO comision de analiză
•ZERO comision de administrare
•ZERO comision de gestionare la domiciliu a creditului

Provident Financial România face parte din grupul britanic International Personal Finance si este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României, specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt.

Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuinţe.

photosetup.ro

Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă peste 18 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil.

De ce ar trebuie să luaţi în calcul Provident:

•Sume între 500 şi 10.000 de lei
•Banii în 48 de ore
•Garantat rate fixe de la 17 lei pe săptămână
•Fără garanţi sau garanţii
•Doar 2 acte: dovada de venit şi de reşedinţă
•Venit minim lunar: 300 de lei

Sigur mai sunt şi alte soluţii pentru a obţine împrumuturi, dar dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Provident vizitaţi site-ul lor.
În final vă reamintesc că de fapt data oficială pentru Black Friday este ultima vineri a lunii noiembrie, aşa că este posibil ca pe 25 noiembrie 2016 să mai avem parte de o rundă de promoţii şi reduceri la aparate şi accesorii foto-video şi numai.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.