Incepe Festivalul International de Teatru de Strada: B-FIT in the Street

Timp de patru zile, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti readuce teatrul pe strazile Capitalei. In perioada 4 – 7 iunie, se desfasoara cea de-a VII-a editie a Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!

a VII-a editie a Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!
B-FIT in the Street!

Anul acesta, peste 150 de artisti din Franta, Italia, Spania, Olanda, Slovacia si Marea Britanie ii vor prezenta publicului bucurestean 24 de spectacole in aer liber – toate cu intrare gratuita – reusind in felul acesta sa redea spatiul public locuitorilor orasului. Astfel, Piata George Enescu, Piata Universitatii, Piata Roma, Piata Sf. Anton și strazile din Centrul istoric vor fi animate de momente amuzante de improvizatie, spectacole acrobatice aeriene fascinante, teatru pe catalige, dans si muzica de strada.

teatru de strada str. lipscani bucuresti
prietenie

Vedetele festivalului sunt fara indoiala impresionantele productii Waterlitz, Felliniana, Malaya si Meraviglia – spectacole ce vor transforma Piata George Enescu si Piata Universitatii in peisaje feerice, inundate de culoare, lumini si viziuni artistice inedite.

De asemenea, spectacolele mobile in cadrul carora actorii se plimbă pe strazi si interactionează cu multimea sunt must-see, iar strazile Centrului istoric vor fi pline de zambete colorate cand publicul le va intalni pe uimitorarele Creaturi Flamingo, pe amuzantii Clovni Nebuni, pe membrii Familiei Oglinda sau pe frumoasele dansatoare de la trupa Carnavalului Santa Cruz.

Vezi cum a fost in a 3-a zi de B-FIT in the Street 2014

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.
Informatii despre trupele de teatru de strada participante, caietul program sunt disponibile pe site-ul festivalului www.bfitfestival.arcub.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.