Intalnirea Nikonistilor

Cum spuneam sambata 9 mai a avut loc intalnirea Nikonistilor, pe terasa magazinului F64.

La aceasta intalnire Radu Niculescu, de la Skin importator unic Nikon, si Radu Grozescu au prezentat noul aparat foto Nikon D5000 si obiectivul Nikkor 10-24/3,5-4,5.

Radu Niculescu

Radu Niculescu prezentand Nikon D5000
Radu Niculescu

drmax.ro/

Radu Grozescu

Radu Grozescu prezentand Nikon D5000

Radu Grozescu

Radu Niculescu&Radu Grozescu

Prezentarea Nikon D5000

La eveniment a venit si Dinu Lazar

Dinu Lazar

Dinu Lazar&Radu Niculescu

Despre Nikon D5000 se poate spune ca este un aparat destinat celor care vor sa-si cumpere un prim D-Slr sau celor care vor sa treaca de la un aparat compact la un D-Slr entry level.

Acest D5000 are o multitudine de scene presetate, functie de detectie a fete, senzorul de la Nikon D90, Live View si functia de filmare la o rezolutie de 1280 x 720 (720p) cu 24 fps si sunet. Acestea doua din urma se comporta la fel de lent ca si la Nikon D90.
Mai trebuie mentionat ca blitul incorporat nu are functia de commander cum este la Nikon D90.

Acel ecran de 2.7″ cu posibilitate de rotire pe toate axele este util, din punctul meu de vedere, mai mult in conditiile in care lumina externa nu este prea puternica si fotografiile realizate si la fotografii cu subiecte statice, la cele cu subiecte dinamice rata fotografiilor reusite scade foarte mult.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

4 thoughts on “Intalnirea Nikonistilor”

  1. Compania Nikon a anuntat ca anumite modele de Nikon D5000 refuza sa porneasca cand sunt puse sub tensiune din contactul de pe corp, chiar si cu bateria de acumulatori complet incarcata, sau de pe adaptorul EH-5a AC.
    Nikon se angajeaza sa repare gratuit camerele afectate.
    Identificarea camerelor cu aceasta problema se va face dupa numarul serial de productie, conform instructiunilor ce vor apare, incepind cu data de 23 iulie, in pagina de mai jos:

    http://nikonusa.com/Service-And-Support/Service-Advisories/D5000-Service-Advisory.page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.