Invata fotografie online din cele 100 discutii gratuite oferite de School of Visual Arts

Învață fotografie online cu ajutorul celor 100 de discuții despre diverse tipuri de fotografie aflate pe canalul de youtube School of Visual Arts.

Invata fotografie online poza aparat foto
Invata fotografie online

Sursa foto: unsplash.com

În zilele noastre, nici măcar nu trebuie să plătiți pentru a învăța elementele de bază și pentru a vă îmbunătăți abilitățile de fotografiere datorită numeroaselor resurse online gratuite oferite de profesioniști până la pasionații din industria foto. Astfel a învăța fotografie online este mult mai simplu și mai convenabil, deoarece nu sunteți restricționați de timp și spațiu (cu o conexiune bună puteți urmării discuțiile respective când sunteți în așteptarea unui prieten, mijloc de transport, etc).

Una dintre cele mai recente descoperiri este canalul YouTube al School of Visual Arts (Școala de Arte Vizuale), unde puteți viziona gratuit aproximativ 99 de ore de discuții înregistrate video despre diferite tipuri de fotografie.

PRIX HENRI CARTIER-BRESSON 2015
grafic

Cele 109 videoclipurile nu sunt întocmai tutoriale. Cu toate acestea, ele oferă o mulțime de cunoștințe profesionale despre fotografie pe care nu le-ați putea obține din alte surse online. Aceste lecții sunt perfecte pentru pasionații de fotografie care doresc să învețe fotografie online.

Canalul YouTube al School of Visual Arts oferă peste 100 de discuții, în limba engleză, despre fotografie, de la digital, la echipamente și accesorii foto, la programe de editare foto.
Distribuite pe Reddit de fotograful Dan Culberson , prelegerile canalului de fotografie pot fi găsite în lista numită Images, Ideas, Inspiration (Imagini, Idei, Inspirație)

photosetup.ro

Videoclipurile în sine sunt înregistrări ale prezentatorului, care vorbește de la un podium în spatele căruia sunt prezentate slideshow-uri. Chiar dacă modul de prezentare este simplu, unele dintre cele mai mari nume din fotografie discută despre experiența lor. Și experiența lor în domeniu vă învață mult mai mult decât abilitățile fotografice.

graffiti optimist bucuresti bright side of life
Bright side of life

Deci, dacă doriți să învățați online fotografie, vă sugerez să urmăriți aceste videoclipuri pentru a înțelege cu adevărat ce este necesar pentru a reuși în domeniul foto.

Susan Bank discutând despre fotografia de stradă (street photography) realizată în Cuba.

Vă recomand să citiți: 4 carti gratuite despre fotografia de calatorie

Dacă ești interesat de fotografia documentară, atunci ar trebui să vizionezi prelegerea susținută de Jill Freedman. Acesta este doar una din prelegerile despre fotografia documentară.

Școala de Arte Vizuale invită în mod regulat o varietate de oaspeți, specializați în diferite tipuri de fotografie, de la fotojurnalism la fotografia comercială. În plus, de cele mai multe ori ei ne prezintă alți artiști, filme despre fotografie sau galeriști. Prin urmare, este sigur să spunem că seria lor acoperă destul de mult întreaga gamă de diferite discipline în fotografie, fiind o bună sursă pentru cei care doresc să învețe fotografie online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.