Iubim 2 Roti – marsul motociclistilor

Biciclistii si motociclistii nu au o viata foarte usoara pe soselele din România, motiv pentru care s-au hotarat sa faca un mars, in cadrul campaniei “Iubim 2 roti”, pentru a trage un semnal de alarma in ceea ce priveste prezenta vehiculelor pe doua roti pe sosele.

marsul iubim 2 roti
pe 2 roti

Evenimentul “Iubim 2 roti” este gandit ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Vehiculele pe doua roti EXISTA si sunt din ce in ce mai multe in traficul din România.

”Iubim 2 Roți” a demarat pe data de 27 Aprilie 2013 cu o parada pe doua roti a motocicletelor, mopedelor si bicicletelor, ce au plecat din Parcarea ‘B’ Romexpo, pe traseul: Romexpo – Piata Montreal – sos. Kiseleff – Arcul de Triumf – soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei.

marsul iubim 2 roti
iubim 2 roti

Eu eram la Arcul de Triumf cand au trecut motocilistii participanti:

Evenimentul “Iubim 2 Roti” a fost organizat de Free Riders impreuna cu Primaria Capitalei, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.

3 thoughts on “Iubim 2 Roti – marsul motociclistilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.