Lectie de fotografie

Între 17 şi 19 octombrie, F64 Studio împreună cu profesorii Mihaela şi Paul Agarici (Şcoala de Artă Bucureşti) suţin discuţii despre filtrele fotografice.
Exemplificările se vor desfăşura în Pădurea de Mesteceni (Monument Natural) aflată la 13km de Cheia. Transportul este asigurat cu autocarul.Serile le vom petrece împreună la Hotel Royal, în jurul unui monitor pentru a analiza concret atât fotografiile bune cât şi pe cele greşite.
Dorim o prezenţă şi o exprimare liberă, la nivelul celor care iubesc fotografia, indiferent dacă experienţa lor este mai mare sau mai mică; nu vom face nicio discriminare.

În preţul ofertei speciale cu discount de 50% de 99 Euro aveţi posibilitatea să vă cumpăraţi un loc în Hotel Royal, masă, transport cu autocarul şi, în mod concret, doi profesori care abia asteaptă ca dumneavoastră să învăţaţi de la ei şi ei de la dumneavoastră.
Această primă ieşire din Bucureşti va fi precedată de o serie de drumeţii periodice, pe care vi le propunem pentru a vă perfecţiona cu aparatele achizitionate ori a deprinde noi tehnici de fotografiere.

La final F64 Studio va face cadou fiecărui participant un set de filtre Cokin.
Înscrierile se fac la sediul F64 Studio sau telefonic.
Pentru detalii specificaţi „Cheia” şi scrieţi-ne la adresa cheia@f64studio.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.