Luminile Craciunului 2014 in parcul Alexandru Ioan Cuza

De 1 decembrie 2014, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, au fost aprinse si luminile de Craciun din parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si ca parcul Titan sau IOR). Am trecut si eu intr-o seara prin parc si am facut citeva poze.

lumini de sarbatori titan
lumini de craciun – parcul titan

Nu m-am plimbat prin tot parcul Alexandru Ioan Cuza, deoarece incepuse ploaia, dar poate zilele urmatoare, daca se mai schimba si vremea mai merg o tura prin parc, dar si pe celelalte strazi ale Bucurestiului unde sunt montate luminile de Craciun.

Din cite am aflat pe strazile Capitalei sunt montate numai putin de trei milioane de beculete! Acum va prezint doar un scurt film si poate zilele urmatoare mai fac si niste poze:

In parcul Alexandru Ioan Cuza, luminitele “descoperite” de mine sunt amplasate in zona celei mai mari statui ecvestre din Romania:

luminite craciun parcul titan
in parcul titan
lumini sarbatoare iarna parc bucuresti
spre statuia ecvestra

Anul acesta luminile de sarbatori au fost aprinse mai devreme, adica pe 29 noiembrie si nu pe 6 decembrie (seara de Mos Nicolae) cum era obiceiul din anii trecuti.

luminite de craciun parc titan
luminite de craciun

Alte poze cu luminitele de Craciun din parcul Alexandru Ioan Cuza pot fi vazute la Galeria Foto.

ishoot.ro

Am folosit un aparat foto compact, iar pentru unele poze, pentru a le converti din formatul RAW (ARW in cazul Sony) am folosit si programul Image Data Converter (ver.4)

Pozele cu luminile de sarbatori aranjate anul trecut in parcul Alexandru Ioan Cuza pot fi vazute si aici.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Luminile Craciunului 2014 in parcul Alexandru Ioan Cuza”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.