Luminitele de Craciun in Bucuresti: zona Romana – Universitate

În Bucureşti au fost aprinse luminițele de sărbători. Aproape trei milioane de beculețe împodobesc Capitala pe un traseu de 23 de kilometri.

luminite de craciun bucuresti 2013
Bucharest Christmas Market

La esplanada cu statui s-a organizat, pentru al doilea an consecutiv, „Bucharest Christmas Market“, un târg de Crăciun care va fi deschis până pe 5 ianuarie.

Luminiţele de iarnă au fost aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Bălcescu, I. C. Brătianu şi Unirii, de la Piaţa Unirii până la Palatul Parlamentului şi de la Palatul Parlamentului până la intersecţia cu Mircea Vodă, Lascăr Catargiu şi Regina Elisabeta, dar şi pe Şoseaua Kiseleff şi în Piaţa Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, în Centrul Istoric, în Piaţa Constituţiei, Piaţa Regelui, Piaţa George Enescu şi Piaţa Universităţii, precum şi pe bulevardul Buzeşti – Berzei, în Piaţa George Enescu, în Centrul Istoric şi în Piaţa Regelui.
Eu am fost pe traseul Romană – piaţa Universităţii:

luminite sarbatori bucuresti 2013
luminite Romana
luminite de sarbatori bucuresti 2013
luminite magheru

De asemenea, au fost aprinse beculeţe pe Calea Dorobanţi, Bulevardul Aviatorilor, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Rosetti, Bulevardul Carol şi la Piaţa Presei Libere.

Mai multe poze cu luminiţele de sărbători pot fi văzute la Galeria Foto, iar dacă voi avea timp zilele următoare voi merge şi pe alte trasee ca să fotografiez luminiţele.

fotostefan

2 thoughts on “Luminitele de Craciun in Bucuresti: zona Romana – Universitate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.