Luxury Show – decembrie 2008

Joi, 4 decembrie, a demarat Luxury Show 2008, proiect ce reuneşte în Pavilionul Central al Romexpo jucători de marcă ai pieţei autohtone a luxului. Devenit un element central în mecanismul de propagare a noilor trenduri, Luxury Show impune noi standarde în domeniul evenimentelor de înaltă ţinută.

Luxury Show decembrie 2008

Aflat la a treia ediţie, Luxury Show poate fi echivalat unei şanse acordate publicului larg de a experimenta realităţile unui stil de viaţă care în mod normal este accesibil doar unui număr restrâns de persoane.

Ediţia din acest an, a treia la număr, păstrează direcţia trasată de evenimentele anterioare. Unul dintre obiectivele declarate ale organizatorilor îl reprezintă aducerea în premieră pentru România a noi produse şi branduri exclusiviste.

Citeste si: Baldinini -incaltaminte- Luxury Show 2008

Timp de patru zile, de joi – 4 decembrie, până duminică – 7 decembrie, în incinta Romexpo se vor reuni firme de top din domenii precum auto, imobiliare, bijuterii, elecronice sau decoraţiuni interioare.
Vizitatorii se vor putea delecta cu noul VERTU Ascent Ti Ferrari Black, lansat în luna noiembrie într-o ediţie limitată, de 2009 piese. Telefonul bijuterie al acestei toamne îmbină rafinamentul cu personalitatea căluţului Ferrari. Legendara emblemă a brandului auto poate fi regăsită atât pe partea inferioară a telefonului dar şi în dimensiune 3D, pe capacul bateriei realizat din piele neagră cusută manual.

perfect-tour.ro

Pentru colecţia acestui an cei de la OVO DESIGN au fost alese creaţii a căror finisajele din esenţe preţioase urmăresc potenţarea liniilor speciale de design şi care ajung până la crearea unor efecte scenice. Mobilierul este realizată din lemn de nuc şi cireş, înnobilat cu intarsii de sidef, mahon, zebrano şi mirt.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alte informatii www.luxuryshow.ro iar peste cateva zile voi posta mai multe fotografii.

fotostefan

One thought on “Luxury Show – decembrie 2008”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.