Manfrotto Advanced 2 High-tech – noua colectie de genti si rucsacuri foto

Manfrotto Advanced 2 High-tech este noua colectțe de genți și rucsacuri dedicată pasionaților de tehnologie și creatorilor de imagine, în trend cu ultimele noutăți în materie de stil. Colecția beneficiază de materiale revoluționare high-tech și un design simplu, urban și foarte modern.

Manfrotto Advanced 2 High-tech rucsac foto geanta
Manfrotto Advanced 2 High-tech

Colecția Advanced 2 se remarcă prin câteva caracteristici esențiale ce definesc garanția calității dar și siguranță oferită echipamentulu precum și portabilitatea.
Sunt disponibile 6 modele de rucsacuri, așadar ai de unde să alegi: Compact , Hybrid 3n1 , Travel , Fast , GearPack , Active .

Citește și: Manfrotto Befree Advanced – trepiedul compact util celor care calatoresc

Insertul rucsacurilor este modular și poate fi aranjat după cum dorești însă ceea ce contează este că materialul despartitoarelor este creat dintr-o spumă întărită ce protejează maxim echipamentul digital fără a îngreuna rucsacul.

Materialul exterior al genților și rucsacurilor din colecția nouă Advanced 2 este impermeabil, însă pentru o protecție maximă, acestea includ și o husă de ploaie.

husa ploaie geanta foto Manfrotto Advanced 2 High-tech
husa ploaie geanta foto Manfrotto

Unele modele de rucsacuri (ca de exemplu Manfrotto Advanced² Rucsac Hybrid 3n1) pot transporta o dronă și câteva lucruri personale. În plus, pentru numite modele de rucsac, se folosește ideea de modularitate: rucsac sau geantă în funcție de necesități , folosită prima oară la modelul Noreg 30 (prezentat aici).

Rucsacurile foto au prețuri cumprinse între 445 lei și 755 lei

La segemntul genți sunt disponibile 8 modele create special pentru aparate foto mirrorless sau DSLR. Nouă colecție de genți Advanced 2 este singură de la Manfrotto ce permite atașarea unui minitrepied pe ele, pentru a fi mai ușor la transport.

poza geanta foto trepied manfrotto
trepied atasat geanta foto – Manfrotto Advanced 2

De asemenea modelul Manfrotto Advanced² Geanta Messenger poate fi adaptat pentru transportul unei drone și dispune de un acces rapid la echipament, printr-un fermoar atașat pe nivelul superior al capacului genții.

Noile genți Manfrotto Advanced 2 High-tech au prețuri cuprinse între 134 lei și 489 lei.

Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, colecția Advanced 2 merită trecută pe lista de cadouri!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.