Momentul Nikon la sarbatorirea a 11 ani de F64

Vineri 12 octombrie 2012 F64a implinit si sarbatorit 11 de ani de la infiinatare. Cu aceasta ocazie magazinul F64 pregatit diferite evenimente pentru invitatii sai. Eu va prezint evenimentul organizat de F64 impreuna cu Nikon Romania si anume street dance si beatbox:

Beatbox cu Sarpe:

Dance battle:

Street dance:

Si cateva pareri personale despre eveniment: destul de multi fotografi/pasionati de fotografie pe metru patrat dar parca si multi “mondeni”, cel putin la noua micuta cafenea si la bar nu aveai loc de ei.Chiar sunt curios daca F64 nu dadea de baut pe gratis ar mai fi venit si ei, sau am fi fost numai noi cei pasionati de fotografie? 🙂
Tot legat de ideea de petrecere cred ca in principiu nu este o idee prea buna sa amestecam petrecerea cu seminariile foto. De exemplu la seminarul despre flash-uri multiple prezentat de fotograful Radu Grozescu, prezentarea a tot fost intrerupta de anunturile facute de jos din magazin.

cel.ro

Iar la seminarul de fotografie de nud prezentat de fotograful Cosmin Gogu, doar in primele 15 minute a fost ordine, dupa care au intrat in mica sala de curs toti ceilalti invitati si nimeni numai putea urmarii prezentarea deoarece majoritatea s-au imbulzit sa faca poze.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cu ocazia asta mi-a dat seama si de alt lucru: multi din cei care participa la cursuri/seminarii de fotografie de nud nu sunt interesati sa urmareasca ce are de spus lectorul, ci dau buzna sa faca multe poze!

Oricum, per total a fost destul de ok evenimentul si le urez si eu La multi ani celor de la F64.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.