Nikon a lansat trei noi camere foto compacte

Nikon a anuntat trei modele noi, care completeaza binecunoscuta gama de aparate foto compacte COOLPIX: COOLPIX S3700 – un model destinat mediilor de socializare, cu conectivitate Wi-Fi si functionalitate NFC incorporate, care faciliteaza partajarea; COOLPIX S2900, de 20 megapixeli – un model elegant, care are un corp suplu si poate fi luat oriunde; si COOLPIX L31, de 16 megapixeli – un model simplu de utilizat, care ofera rezultate remarcabile.

aparate foto compacte
Coolpix

Nikon Coolpix S3700

nikon COOLPIX S3700
COOLPIX S3700

Aparatul foto COOLPIX S3700, de 20 megapixeli, simplifica la maximum activitatile de socializare – fotografiile pot fi partajate pur si simplu atingand cu aparatul foto un dispozitiv inteligent, gratie conectivitatii Wi-Fi si tehnologiei NFC. Toata actiunea este inregistrata in imagini si in filme HD, utilizandu-se zoomul optic 8x, care se poate extinde pana la 16x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom

Nikon Coolpix S2900

Nikon CoolPix S2900
Nikon Coolpix S2900

Aparatul foto compact COOLPIX S2900, de 20 megapixeli, va ofera posibilitatea de a fotografia elegant in orice moment al zilei – incape lejer in buzunar sau in geanta, este disponibil intr-o gama variata de culori si este simplu de utilizat. Zoomul optic 5x se poate extinde pana la 10x prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom, iar functia Selector automat scene va propune toate setarile corecte.

Nikon Coolpix L31

Nikon CoolPix L31
Nikon Coolpix L31

Modelul COOLPIX L31, de 16 megapixeli, ofera rezultate deosebite si este simplu de utilizat, fiabil si accesibil. Zoomul optic 5x este ideal pentru obtinerea unor portrete frumoase, inregistrarea filmelor HD incepe printr-o atingere, iar trecerea de la fotografii la video se face simplu. Efectele speciale incorporate in aparatul foto inspira o abordare creativa, iar atunci cand calatoriti, puteti fotografia la nesfarsit, bateriile AA fiind foarte accesibile.

Trei noi camere foto compacte Nikon
COOLPIX S3700, COOLPIX S2900, COOLPIX L31

Pentru Romania nu au fost anuntate (inca) preturile, dar in Europa, Nikon Coolpix L31 va costa in jur de 105 Euro, iar modelul Coolpix S3700 va avea un pret in jur de 130 Euro.

One thought on “Nikon a lansat trei noi camere foto compacte”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.