Nikon COOLPIX P310 – primele impresii

Astazi am primit la test cel mai nou model de aparat foto digital compact lansat de firma japoneza Nikon.

cutie
coolpix p310

COOLPIX P310 este varful de gama in segmentelor compactelor de la Nikon, oferind un senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din spate, sistem mecanic avansat de reducere a vibratiilor VR (aflat la a doua generatie), inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo (exista buton dedicat pentru filmare), buton functie (Fn) prin care se poate accesa rapid o setare a aparatului, buton pentru setarile preferate (U).


Dupa cum se vede si din poze Coolpix P310 este un aparat foto digital foarte compact cu o carcasa metalica bine construita, foarte putin rotunjita si sta destul de bine in mana, multumita si protuberantei cauciucate de langa obiectiv.

comparatie
D90 vs. P310
hand on
coolpix p310

ishoot.ro

aparat foto digital compact
coolpix p310

Alte amanunte asa la prima vedere: porneste rapid, viteza de focalizare dar si pentru celelalte operatii este destul de mare, este usor de utilizat, meniurile fiind bine structurare, cele doua butoane Fn si U sunt de un real folos, procesorul EXPEED C2 asigura o rapida procesare a imaginilor astfel ca se pot realiza 5 cadre la 6fps sau pana la 30 cadre cu o viteaza de 1fps.
Alta particularitate a acestui aparat foto digital este modul cum poate fi incarcat acumulatorul EN-EL12.Acesta se poate incarca in aparat cu sau se poate incarca de la calculator cu acelasi cablul USB folosit si la incarcatorul livrat odata cu aparatul.

incarcator aparat foto nikon
incarcator si cablu USB

Nikon Coolpix P310 poate fi achizitionat deja din magazinele: eMag sau la F64.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

3 thoughts on “Nikon COOLPIX P310 – primele impresii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.