Nikon Coolpix P340 cu ambalaj comestibil

Deoarece rezultatele primului semestru al anului financiar 2013 – 2014 sunt mult mai mici decit se estimase initial, cu o scadere a profitului de 41%, comparativ cu rezultatele din perioada similara a anului financiar trecut si pentru ca ambalajele ecologice sunt o necesitate, nu un moft, Nikon a inceput sa foloseasca ambalaje comestibile pentru noile compacte Coolpix P340. Noile ambalaje sunt scutite de anumite taxe in Japonia, astfel Nikon va realiza economii importante, in plus cumparatorii camerei compacte P340 se vor bucura de cele doua arome disponibile.

ambalaj comestibil nikon
ambalaj comestibil

In colaborare cu Nestle, ambalajul/cutia in care este livrat Coolpix P340 alb este realizat dintr-o napolitana speciala, crocanta cu gust fin de cocos, iar pentru Coolpix P340 negru s-a folosit aceeasi napolitana speciala, dar cu gust puternic de cacao.

Cred ca v-ati dat seama ca aceasta “stire” este o gluma de 1 aprilie 🙂 , totusi compactul Nikon Coolpix P340 este real si costa 1800 lei cu ambalajul normal din carton! Ideea mi-a venit de la stirea reala conform careia bioinginerul american David Edwards a inventat un ambalaj comestibil.

fotostefan

One thought on “Nikon Coolpix P340 cu ambalaj comestibil”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.