Nikon Coolpix S6900 pentru fanii selfie-urilor

Pentru ca selfie-urilor (autoportrete) si retele de socializare sunt la moda Nikon a lansat primul lor aparat foto compact conceput pentru partajarea autoportretelor si anume modelul Coolpix S6900.

compact Nikon COOLPIX S6900
Nikon COOLPIX S6900

Cu ajutorul ecranului LCD cu unghi variabil de 3in/7.5cm (cu o rezolutie de 460k puncte) si suportului incorporat, Nikon COOLPIX S6900 face realizarea selfie-urilor reusite sa fie o sarcina extrem de usoara, dar asta nu este tot.

Nikon COOLPIX S6900
lcd rabatabil

Comenzile prin gesturi simplifica si mai mult inregistrarea fotografiilor si a filmelor Full HD, iar zoomul optic 12x (echivalent (25-300mm) este extensibil pana la 24x cu functia Dynamic Fine Zoom, pentru a va apropia de centrul actiunii.

zoom optic 12x nikon aparat foto compact
zoom optic 12x

Partajarea este si ea acum extrem de simpla, gratie tehnologiilor Wi-Fi si NFC (Near Field Communication) incorporate, aceasta din urma permitandu-va sa transferati imaginile pur si simplu atingand cu aparatul foto un dispozitiv inteligent compatibil (smartphone sau tableta), iar pozele pot fi cu usurinta incarcate pe retele de socializare. Totusi lui Nikon S6900 ii lipseste GPS-ul.

Noul Nikon S6900 dispune de un senzor CMOS iluminat din spate cu rezolutie de 16 megapixeli si de procesorul EXPEED C2. Beneficiind de o sensibilitate ISO 125-6400 si de functii de Gasire tinta AF si de reducere a vibratiilor (pe 4 axe), acest aparat foto compact se descurca bine atat la petreceri, cat si pe strada.

aparat foto compact nikon s6900
compact

Nikon S6900 poate fotografia in rafala pana la 8 fps iar pentru portrete perfecte puteti folosii Mod retusare cu optiunile Estompare piele, Pudra, Soft si Foarte intensa.
Ecranul rabatabil este tactil (tip touch-screen) si in plus va ajuta sa creati un efect modern de „bokeh”, prin estomparea fundalului astfel incat subiectul sa iasa bine in evidenta. In mod redare, cand marcati pe imagine o zona pentru a fi focalizata clar, tot ce este in afara acelei zone va fi estompat automat.

lcd tactil Nikon Coolpix S6900
touch-screen

Nikon COOLPIX S6900 va fi disponibi in Romania in a doua jumatate a lunii octombrie, dar inca nu am informatii sigure despre pret, dar probabil va costa in jur de 1200 lei.
Si nu uitati sa citit si ghidul pentru un selfie perfect!

One thought on “Nikon Coolpix S6900 pentru fanii selfie-urilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.