Nikon D5500 actualizare firmware

Nikon a anunțat actualizarea firmware 1.02 pentru dslr-ul D5500.

aparat foto nikon d5500
nikon d5500

Înainte de a continua, selectaţi Versiune firmware în fila MENIU SETARE a aparatului foto şi verificaţi versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi această actualizare dacă firmware-ul 1.02 este instalat deja.

meniu lcd touchscreen nikon d5500
meniu lcd tactil

Modificările din versiunea firmware „C” 1.02 faţă de versiunea 1.01:

Au fost rezolvate următoarele probleme:
– Aparatul foto nu mai răspundea dacă selectorul multiplu era apăsat dreapta cu Adăugare elemente > MENIU SETARE PERSONALIZ. > c Blocare AE/cronometre selectat în MENIUL MEU.
– Uneori, declanșatorul nu se declanşa ca răspuns la comenzile de declanşare la atingere a vizualizării în timp real dacă era utilizată focalizarea automată cu o unitate bliț SB-800 atașată.
– Expunerea optimă nu era obținută uneori în fotografiile realizate în timpul vizualizării în timp real cu obiective care acceptă atât focalizarea automată, cât și controlul electronic al diafragmei (obiective tip E).
– Dacă examinarea imaginii era activată în timpul fotografierii prin vizor, aparatul foto afişa uneori informaţiile despre fotografiere în locul celei mai recente fotografii când utilizatorul își lua ochiul de la vizor după fotografiere.
– Uneori, aparatul foto nu reușea să stocheze opţiunea selectată pentru a Focalizare automată > a3 Disp. ilum. asist. AF încorp. din MENIU SETARE PERSONALIZ. după ce selectorul de moduri era rotit la o altă setare.

nikon d5500 lcd articulat
selfie ??

Vă recomand să citiți: Test cu Nikon D5500

Notă
Odată instalat acest firmware, ediția pentru Windows a Camera Control Pro 2 versiunile 2.22.0 sau anterioare nu vor mai putea detecta aparatul foto. Faceți upgrade la versiunea 2.23.0 sau mai recentă.

Actualizarea firmware, versiunea 1.02, pentru Nikon D5500 poate fi descărcată de pe site-ul:
http://downloadcenter.nikonimglib.com/ro/download/fw/235.html

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.