Nikon Photo Contest 2012-2013 – locul trei ocupat de Natalia Ciobanu

Au fost anuntate rezultatele concursului de fotografie organizat de Nikon pentru perioada 2012-2013, iar printre castigatori se afla si Natalia Ciobanu din Republica Moldova.

Natalia Ciobanu nikon photo contest 013
Natalia Ciobanu

Natalia Ciobanu a ocupat locul trei la categoria A: o singura fotografie.

Pe Natalia Ciobanu o veti intalni la Ploiesti (jud. Prahova) , in cadrul Festivalului de Fotografie “Secvente 2013”, unde va avea loc o conferinta gratuita “In cautarea stilului, în cautarea inspiratiei – Natalia Ciobanu”, pe data de 31 august 2013. Inscrierea la acest eveniment, precum si la alte evenimente din cadrul festivalului, este posibila incepind cu data de 1 august! La fel, se vor desfăsura si alte expozitii personale, inclusiv a autoarei Natalia Ciobanu.Toate evenimentele sunt gratuite.

Revenind la Nikon Photo Contest 2012-2013, marele premiu a fost obtinut de lucrarea „Elegy of Autumn”, semnata de Dina Bova. Puteti vedea lista si imaginile castigatorilor pentru toate categoriile aici.

La editia 2012-2013 a concursului foto au participat un numar de 22.752 fotografi din 153 de tari si regiuni, care au depus 99.339 lucrari .

Jurizarea finala a avut loc in perioada 11-14 iunie 2013, cu un juriu global format din 17 membri, din diferite zone ale fotografiei, care s-a reunit la Tokyo. Castigatorii au fost selectati pe baza capacitatii acestora de a transmite o poveste universala, luand in considerare diversitatea, forta mesajului, creativitatea si tehnicile utilizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.