Nikon Z 6 II si Z 7 II – aparate foto mirrorless full frame

Nikon anunță astăzi noua generație de aparate foto mirrorless Z 6 II și Z 7 II. Nikon Z6 II și Z7 II beneficiază de sisteme duale de procesare EXPEED 6, memorii tampon mai rapide și mai mari pentru fotografiere mai rapidă, dar și sloturi duale pentru carduri UHS-II SD și XQD sau carduri CFexpress de mare viteză.

Nikon Z6 II si Z7 II dual slot carduri memorie performante
Nikon Z6 II si Z7 II – dual slot carduri de memorie SD UHS-II si XQD sau CFexpress

Videografilor le vor plăcea capacitățile video îmbunătățite 4K/60p, în plus Nikon Z 6 II și Z 7 II pot găzdui un nou pachet de baterii MB-N11.

Nikon Z 6II se bazează pe succesul de care se bucură Z 6 și oferă înregistrări la rezoluții 4K UHD și Full HD în ambele formate de film, FX și DX. În plus, formatele sale de fotografiere HLG păstrează mai multe detalii, intervalul dinamic și contrastul, minimizând cerințele de post-procesare.

ishoot.ro

Funcțiile AF detectare ochi și AF detectare animale sunt îmbunătățite, permițând mai bună focalizare a subiectelor în timpul înregistrărilor video.

poza aparat foto mirrorless lcd mobil Nikon Z6 II Nikon Z7 II
Z6 II si Z7 II – aparate foto mirrorless – lcd rabatabil

Z 6II este capabil să focalizeze automat până la -6EV și asigura o viteză continuă de 14 fps și un număr maxim crescut de fotografii la fotografiere continuă: 200 de imagini JPEG sau 124 de imagini RAW necomprimate pe 12 biți într-o singură serie.

poza aparat foto mirrorless senzor full frame nikon
Z 6 II – senzor full frame
poza nikon z 6 ii aparat foto mirrorless performant
Z 6 II

Nikon Z6 II – Specificații cheie:

•Procesoare duble de mare viteză Expeed 6
•Sloturi pentru două carduri, inclusiv CFexpress și carduri de mare viteză
•AF și urmărire semnificativ îmbunătățită de detectare a ochilor/feței și a animalelor pentru fotografii și videoclipuri
•Buffer mai mare pentru imagini RAW
•Încărcare USB-C chiar și în timpul fotografierii
•Interfața îmbunătățită și noi actualizări de firmware cu funcții suplimentare
•Video 4K/30p și Full HD/120p cu setări mai flexibile

Citește și: Cum sa folosesti un aparat foto Nikon ca webcam

Nikon Z 7II se adresează fotografilor avansați și profesioniști care au nevoie să surprindă cele mai fine detalii, fie că vorbim despre texturi din piele, par, îmbrăcăminte și machiaj sau de peisaje.

poza nikon z 7 ii aparat foto mirrorless full frame
Nikon Z 7 II

Capabilitățile îmbunătățite de focalizare automată ale modelului Z 7II de până la -4EV oferă funcția AF zona largă pentru fotografierea oamenilor și animalelor, funcția AF urmărire subiect, similară cu urmărirea 3D și o focalizare automată mai bună în situații cu lumina scăzută. Iar vizorul electronic (EVF) cu 3.690.000 puncte oferă o vizualizare mai naturală, cu o rată de reîmprospătare ridicată, reducând întreruperile.

Cu un interval dinamic mai mare și performanțe mai bune pe plajă largă de sensibilități ISO, puterea să de procesare și capacitatea memoriei tampon permit viteze de fotografiere de până la 10 fps. Fotografii pot să înregistreze acum până la 200 de imagini JPEG de rezoluție completă sau 77 de imagini RAW necomprimate pe 12 biți, într-o singură serie.

Nikon Z6 II si Z7 II aparat foto mirrorless full frame
Z 7 II

Nikon Z7 II – Specificații cheie:

•Procesoare duble de mare viteză Expeed 6
•Sloturi pentru două carduri, inclusiv CFexpress și carduri de mare viteză
•AF și urmărire semnificativ îmbunătățită de detectare a ochilor/feței și a animalelor pentru fotografii și videoclipuri
•Buffer mai mare pentru imagini RAW
•Încărcare USB-C chiar și în timpul fotografierii
•Interfața îmbunătățită și noi actualizări de firmware cu funcții suplimentare
•Video 4K/60p și Full HD/120p cu setări mai flexibile

Nikon Z 6II va fi disponibil în România la începutul lunii noiembrie la unpreț estima de 9.999 lei, iar Nikon Z 7II la începutul lunii decembrie, la un preț estimat de 14.999 lei. Produsele Nikon Z sunt disponibile în România la F64 ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – Photosetup ( vezi oferta).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.