Nikon Z 7 si Z 6 firmware update contracost

Nikon Z 7 si Z 6 primesc un firmware update, dar de data aceasta este contracost. Noul firmware 2.20 asigură ieșiere video RAW și suport pentru cardurile de memorie CFexpress

firmware update nikon z6 nikon z7 aparate foto mirrorless
Nikon Z6 – Nikon Z7 – aparate foto mirrorless full frame – firmware update

Aparatele foto mirrorless cu senzor full frame Nikon Z 7 si Z 6 prin firmware update pot avea ieșire video în format RAW prin HDMI. Utilizatorii aparatelor foto Z 7 și Z 6 vor putea trimite un flux video RAW pe 12 biți către un recorder extern Atomos Ninja V, care este inclus în Kitul de filmat esențial Nikon Z 6¹ ².

poza Kitul de filmat Nikon Z6
filmare Nikon Z 6

Fluxul video este înregistrat că ProRes RAW,³ care păstrează acuratețea culorilor și extinde luminozitatea și detaliile umbrelor. Videografii vor beneficia de o flexibilitate maximă în post-producție fără a încetini editarea: un avantaj ideal pentru fluxurile de lucru HDR.

Citește și: ZOOM H1 – Test dispozitiv portabil de inregistrare audio

După descărcarea actualizării de firmware 2.20, suportul pentru ieșirea video RAW poate fi instalat pe aparatele foto Z 7 și Z 6 la centrele de service Nikon. Acest serviciu va fi gratuit pentru toate aparatele foto Nikon Z 6 care au fost cumpărate că parte a Kitului de filmat esențial Z 6 .

Descărcați firmware-ul 2.20 pentru Z 7 de aici

Descărcați firmware-ul 2.20 pentru Z 6 de aici

De asemenea firmware 2.20 asigură compatibilitatea cu cardurile de memorie CFexpress. Acest lucru este gratuit, doar că pentru început numărul modelelor de carduri este limitat, urmând ca pe parcurs să crească. Informații găsiți pe paginele de descărcare a actualizării firmware menționate anterior.

sportmaniac.ro

¹ Pregătiți-va aparatul foto Z 7 sau Z 6 pentru ieșirea video RAW pe 12 biți. Descărcați actualizarea de firmware 2.20 și mergeți cu aparatul foto la un centru de service Nikon pentru a activă formatul RAW. Va fi necesar să achitați anumite taxe; pentru detalii, contactați centrul de service Restart.

² Pentru a fi compatibile cu formatul video RAW de la Nikon, recorderele externe Atomos Ninja V pot necesita, de asemenea, o actualizare de firmware. Pentru mai multe informații, consultați site-ul web Atomos.

³ ProRes RAW este un format video RAW dezvoltat de Apple Inc. în 2018.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.