Nikon Z 85mm f/1.8 S – noul obiectiv pentru mirrorless Nikon cu montura Z

Nikon Z 85mm f/1.8 S este noul obiectiv dedicat aparatelor foto mirrorless Nikon Z6 si Z7. NIKKOR Z 85mm f/1.8 S este un obiectiv cu focalizare rapidă, care oferă detalii foarte bune pe toată suprafața cadrului.

Nikon Z 85mm f/1.8 poza obiectiv mirrorless Nikon Z
Nikon Z 85mm f/1.8 S

Performanțele optice avansate ale obiectivului NIKKOR Z 85mm f/1.8 S permit obținerea unor rezultate deosebite în orice locație. Conform producătorului japonez, claritatea este excelență de la o margine la altă a imaginii, chiar și atunci când se fotografiază utilizând diafragmă cu cea mai mare deschidere, de f/1.8. Bokeh-ul este frumos, cu aspect natural, iar petele luminoase sunt contracarate efectiv chiar și în situațiile în care subiectul este iluminat din spate.

Distanța minimă de focalizare este de 0,80 m, iar obiectul are filet pentru filtre de 67mm. Nikon Z 85mm F1.8 S se vinde cu parasolar.

Citește și: Nikkor Z 14-30mm f/4 S noul obiectiv zoom ultra-wide pentru montura Nikon Z

Focalizarea este rapidă, iar nouă funcție AF detecție ochi, concepută pentru aparatele foto Nikon Z, se poate bloca pe ochiul subiectului, indiferent dacă subiectul este singur sau se află în mulțime. Obiectivul nu are sistem de stabilizare a imaginii (VR)

Cei care filmează pot utiliza distanță focală de 85 mm pentru a izola subiectele și a înregistra videoclipuri cu o frumoasă profunzime de câmp scăzută. Reglarea diafragmei (F1.8 – F16) este silențioasă iar sistemul AF aproape fără sunet, atfel obiectivul Nikon Z 85mm F1.8 S este util videografilor.

Inelul de control al Nikon Z 85mm F1.8 S este personalizabil: poate fi utilizat pentru focalizarea manuală (în mod implicit), controlul diafragmei sau compensarea expunerii.

Nikon Z 85mm f/1.8 poza obiectiv nikon z
NIKKOR Z 85mm f/1.8 S

Nikon Z 85mm F1.8 S are o constucție rezistentă, cu elemente etanșe, care asigură protecție împotrica prafului și picăturilor de apă. Cântărește 470g și are o lungime de 99mm.

NIKKOR Z 85mm f/1.8 S obiectiv rezistent etans nikon
NIKKOR Z 85mm f/1.8 S

Se pare că Nikon este în grafic cu lansarea obiectivelor pentru montura Z. Posibil ca până la finalul anului să fie lansat și Nikon 70-200mm F/2.8 pentru mirrorless-urile Z6 și Z7.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Nikon Z 85mm f/1.8 S NIKKOR are un preț recomandat de 4.300 lei și va fi disponibil din septembrie 2019 la f64 sau emag sau photosetup

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.