Nikon Z 9 primeste firmware 3.00

Nikon a făcut public versiunea firmware 3.00 pentru aparatul foto mirrorless cu senzor full-frame Nikon Z 9.

poza senzor full frame mirrorless nikon z9
Nikon Z9 – senzor full frame

Nikon Z 9 firmware update

Noul upgrade de firmware oferă caracteristici interesante pentru funcțiile video și foto, o operabilitate îmbunătățită, precum și funcții de afișare care răspund nevoilor utilizatorilor.

Noile caracteristici video includ Reducerea efectului de clipire de înalta frecvența și Zoomul digital cu rezoluție inalta1 – o funcție care activează zoomul de înalta rezoluție, care extinde în mod efectiv intervalul de telefotografie, indiferent de obiectivul utilizat.
Noile caracteristici foto includ adăugarea unei opțiuni C60 la Captare foarte rapidă a cadrelor+2, permițând fotografierea continuă cu viteză ridicată la aproximativ 60 fps în format DX.

De asemenea, upgrade-ul de firmware oferă utilizatorilor un flux de lucru mai confortabil, cu opțiuni de redare îmbunătățită pentru imaginile captate în serii de fotografiere continuă.

Citește și: Lowepro Adventura – noua serie de rucsacuri foto-video sau pentru drona

Pentru a satisface în mai mare măsură cerințele profesioniștilor legate de îmbunătățirea funcțiilor de afișare și a operabilitatii, numărul de butoane care pot fi utilizate pentru comenzi personalizate și extinderea funcțiilor personalizabile au crescut. În plus, imaginile și meniul i pot fi afișate în orientare verticală în timpul modului de redare și au fost adăugate noi opțiuni de dimensiune a imaginii pentru formatul DX.

vivacredit.ro

Printre alte îmbunătățiri se numără o limita extinsă a luminii slabe pentru funcția AF și o reducere a posibilității de comutare a poziției de focalizare la un obstacol care apare pentru o clipă în prim-plan între obiectiv și subiectul dorit.

Versiunea de firmware 3.00 pentru Nikon Z9 poate fi descărcată de pe acest site .

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 Zoomul digital cu rezoluție înalta este disponibil numai în cazul înregistrărilor video la care setările tipului de fișier video sunt ProRes 422 HQ pe 10 biți (MOV), H.265 pe 10 biți (MOV), H.265 pe 8 biți (MOV) sau H.264 pe 8 biți (MP4) cu zona de imagine setată la FX (36×24). Se aplică restricții pentru unele caracteristici ale aparatului foto.
2 Cu urmărire AE/AF doar la setarea de calitate a imaginii JPEG normal. Numărul maxim de cadre care pot fi captate cu o singură serie este mai mic decât cel posibil la fotografierea continuă cu viteză ridicată. Se recomandă utilizarea unui card de memorie recomandat de Nikon.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.