Nikon Z 9 sunete personalizate pentru obturator

Anul trecut Nikon a prezentat o funcție care permite modificarea sunetului obturatorului la aparatul foto mirrorless Z9. Iar acum, aceasta devine în sfârșit disponibilă pentru utilizatori.

Nikon Z 9 sunete personalizate pentru obturator
Nikon Z 9 sunete personalizate pentru obturator

Nikon Z 9 sunete personalizate pentru obturator

La evenimentul CP+ din acest an, Nikon a prezentat cele 3 sunete viitoare din care veți putea alege, iar aceasta va ajunge în curând pe aparatele dvs. foto prin intermediul unei actualizări de firmware.

Potrivit Nikon, sunetele disponibile vor fi sunetul standard Z9, sunetul asemănător cu cel al unui DSLR și un sunet asemănător cu cel al unei camere de filmat. Prezentarea video a avut loc în limba japoneză, dar puteți auzi cele trei sunete oferite în videoclipul de mai jos:

➤ Sunet A (Z9’s standard) la 2:08:50
➤ Sunet B (DSLR) la 2:09:24
➤ Sunet C (film camera) la 2:09:47

Pe lângă schimbarea tipului, veți putea să-i modificați și volumul. Nivelul minim va fi 1, iar nivelul maxim va fi 5.

Citește și: Cum sa vezi Roland Garros Grand Slam 2023 – bilete la pret accesibil

În prezentarea de anul trecut, în selecția de sunet a fost inclus și un mieunat de pisică. Din nefericire pentru iubitorii de pisici, acesta nu va fi inclus până la urmă. Cel puțin nu deocamdată.

ishoot.ro

Prezentatorii CP+ au organizat un sondaj în timpul evenimentului live, iar 93% dintre telespectatori au votat “da” pentru adăugarea de sunete care nu au legătură cu sunetele tradiționale ale aparatelor foto. Așa că, cine știe, poate că dezvoltatorii vor lua în considerare acest lucru și pentru actualizările viitoare.

(via Nikon Rumors)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.