Nikon Z6 III – noul mirroless performant pentru fotografi si videografi

Nikon a lansat recent noua lor cameră mirrorless din seria Z, Nikon Z6 III, și a captat imediat atenția fotografilor și videografilor din întreaga lume. Această cameră hibrid full-frame promite să redefinească standardele pentru camerele din gama mid-level și să ofere o flexibilitate creativă fără precedent.

Nikon Z6 III poza aparat foto mirrorless full-frame
Nikon Z6 III

Descoperiți capacitățile tehnice ale Nikon Z6III, ultima realizare Nikon în piața aparatelor foto mirrorless. Conceput atât pentru entuziaștii fotografiei cât și pentru profesioniști, Z6III este o dovadă a angajamentului Nikon către excelență.

Nikon Z6 III – un nou nivel de performanță

Nikon Z6III lcd rabatabil selfie
Nikon Z6III

Noul mirrorless full-frame Nikon Z6III este construit în spiritul modelelor Z8 și Z9, oferind o combinație de rezistență și portabilitate. Acesta este primul aparat foto din lume care utilizează un senzor CMOS full-frame partially stacked, ceea ce înseamnă că oferă o calitate incredibilă a imaginii într-un format compact.

➤Senzor full-frame de 24,5 MP: Acest senzor permite citirea completă a pixelilor, oferind imagini curate și detaliate, cu o gamă dinamică superbă și fidelitate a culorii.
➤ISO nativ variabil: Intervalul ISO nativ variază de la 100 la 64000, extensibil până la 50-204800, ceea ce înseamnă că poți fotografia în condiții de lumină scăzută cu rezultate impresionante.

Inovație în înregistrarea video

Nikon Z6 III poza spate camera mirrorless Nikon Z6III
spate Nikon Z6 III

Pentru videografi, Nikon Z6III introduce caracteristici impresionante care fac diferența în producția de conținut video de înaltă calitate.

➤Înregistrare video 6K RAW: Camera poate înregistra intern la 6K/60P (RAW) și 5,4K/60P (YUV). De asemenea, poți crea conținut video 4K UHD/60p prin supraesantionare din 6K în cameră.
➤Sunet de calitate profesională: Intrarea microfonului extern poate fi folosită ca intrare la nivel de linie pentru un sunet de calitate profesională.

Scurte filme realizate cu Nikon Z6 III:

flanco.ro/

Vizor electronic de top pentru Nikon Z6III

Nikon Z6III se mândrește cu cel mai strălucitor vizor electronic din clasa sa, oferind o experiență de vizualizare de neegalat.

➤EVF luminos cu gamă de culori ultra-largă: Cu rate de reîmprospătare de 60 fps și 4000 de niti, vizorul electronic afișează vizualizări clare și de înaltă definiție. Gama largă de culori (DCI-P3) asigură afișarea realistă a culorilor, fără benzi de culoare.

Caracteristici cheie și avantaje

Captură rapidă și precisă

Nikon Z6 III este echipat cu un sistem de autofocus (AF) avansat, care permite capturarea precisă și rapidă a subiectelor, chiar și în condiții de lumină scăzută.

➤Până la 120 fps cu AF/AE: Poți captura imagini la 120 fps (JPEG în format DX de 10 MP) sau 60 fps (JPEG cadru întreg de 24 MP), surprinzând momentele decisive chiar înainte de declanșarea obturatorului.
➤AF inteligent: Detectarea subiectului și autofocusul funcționează până la –10 EV, oferind rezultate excelente atât pentru imagini statice, cât și pentru video.

Stabilizare și flexibilitate

Camera dispune de o stabilizare puternică a imaginii pe 5 axe, integrată direct în corpul aparatului foto, oferind imagini clare și stabile.

➤Reducere a vibrațiilor și stabilizarea punctului de focalizare: 8 trepte de stabilizare a imaginii și stabilizarea punctului de focalizare activ asigură claritatea imaginilor, indiferent de condițiile de fotografiere.
➤Display LCD cu unghi variabil: Ecranul tactil complet pivotant de 2.100.000 de puncte oferă o vedere clară și detaliată a scenei din orice unghi.

Design compact și durabil

poza aparat foto mirrorless Nikon Z6III full frame
constructie Nikon Z6 III

Nikon Z6III este conceput pentru a fi mic, ușor și durabil, fiind perfect pentru fotografii și videografii care sunt mereu în mișcare.

➤Greutate redusă: Camera cântărește doar 750 g, având o etanșare premium și rezistență la frig până la -10 C/14 F.
➤Două fante pentru carduri: Una acceptă carduri CFexpress tip B sau carduri XQD, iar cealaltă acceptă carduri UHS-II SD.

Nikon Z6III butoane detalii constructie
Nikon Z6III vazut de sus

Citeste si: Test de vedere culori: Ishihara inversat

Pret Nikon Z6 III

Nikon Z6 III va fi disponibil din iunie 2024, la un pret de 2.500 Euro sau 3.100 Euro kit cu obiectivul Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Aparatele foto mirrorless Nikon Z6 sunt disponibile la F64 (vezi ofertele) sau la Photosetup (verifică ofertele) sau la eMag (verifică ofertele)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.