Descopera Nikon Z6 III – Precomanda acum si primesti cadouri: Acumulator EN-EL15c si rucsac foto

Fotografia nu este doar o artă, ci și o știință, iar Nikon Z6 III este ultima inovație care îmbină ambele aspecte pentru a oferi performanțe de neegalat. Cu un senzor CMOS parțial stivuit, această cameră redefinește standardele în fotografie și videografie. Precomandă Nikon Z6 III si primesti cadou: un acumulator EN-EL15c si un rucsac foto .

Nikon Z6III cadouri la precomanda
Nikon Z6 III – cadouri la precomanda

Precomanda Nikon Z6III pînă pe 25 iunie 2024 de la un reseller autorizat Nikon (F64 sau eMag) și vei primi: un acumulator EN-EL15c și un rucsac foto practic, Nikon VAE30005 pentru aparatele foto mirrorless seria Z.

Nikon Z6III promotie oferta cadouri
Nikon Z6III – cadouri la precomanda

Acumulatorul EN-EL15c este un pas major înainte față de modelele anterioare, oferind o durată de viață extinsă a bateriei și compatibilitate cu o gamă largă de camere Nikon.

Cele două cadouri sunt valabile în limita stocului disponibil.

Nikon Z6 III – pe scurt:

Nikon Z6III poza carduri memorie
carduri memorie – Nikon Z6III

Adoptarea noului senzor CMOS capabil de citire de mare viteză realizează înregistrarea internă de 12 biți 6K N-RAW și ProRes RAW HQ, precum și 10 biți 5.4K ProRes 422 și H.265. Acest lucru permite înregistrarea flexibilă a filmului pentru producția video 4K.

Citeste si: ProGrade CFexpress Type A – card rapid si pret accesibil

Atunci când creează videoclipuri 4K sau videoclipuri full HD verticale, utilizatorii au libertatea de a decupa, mări, urmări și stabiliza filmările, sporind opțiunile de editare. În plus, înregistrările video de înaltă definiție 4K UHD pot fi create prin oversampling de la 6K.

Video realizat cu Nikon Z6 III:

Nu rata această oportunitate unică de a te bucura de ultimele inovații Nikon. Verifică ofertele la precomandă ( Nikon Z6 III body sau Nikon Z6III kit 24-70mm f4 sau Nikon Z6III kit 24-120mm f4) și fii printre primii care experimentează puterea și flexibilitatea incredibilă a Nikon Z6III.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.