Noile imprimante Epson L200 si L100 cu sistem CIS

Cum spuneam in articolul anterior in cadrul conferintei de presa de la Galeriilor Artmark, Epson a prezentat, pe langa imprimanta foto L800 inca doua noi modele cu sistem CIS (Continuous Ink System): Epson L200 si Epson L100.

epson cis
Epson L200

Aceste modele reprezinta prima gama de imprimante inkjet, prevazute cu un sistem integrat de cartuse de capacitate mare, CIS. Ele sunt dedicate clientilor care au nevoie de listare eficienta si fiabila, noile cartuse pot fi reincarcate direct de catre utilizator beneficiind integral de garantia Epson.

“Datorita cartuselor de capacitate foarte mare, aceste modele listeaza fara probleme si la un cost redus atat documente, cat si fotografii. Utilizatorii pot fi siguri ca obtin cele mai bune costuri, fiabilitate si siguranta folosind imprimanta Epson,” a declarat Jason Savage, Marketing Services Manager in cadrul Epson Europe.

Epson marketing person
Jason Savage

infinity.ro

Modelul Epson L200 este un echipament multifunctional, care listeaza, scaneaza si copiaza documente rapid si usor, in vreme ce Epson L100 se adreseaza celor care nu au nevoie de functii de scanare si copiere.

multifunctional epson
Epson L200

imprimanta epson
Epson L100

Patru recipiente individuale de cerneala – negru, cyan, magenta si galben, originale Epson, a cate 70 ml fiecare, sunt livrate cu fiecare dintre aceste modele, la care se adauga doua recipiente suplimentare de cerneala neagra.

cartuse cerneala epson
cerneala Epson

Utilizatorii pot lista pana la 4.000 de pagini alb-negru si 6.500 de pagini color, cu costuri de utilizare reduse, de numai 0,007 lei/pagina alb-negru si 0,020 lei/pagina color. Cele doua recipiente suplimentare de cerneala neagra maresc volumul de listare alb-negru cu inca 8.000 de pagini.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Modelele Epson L200 si Epson L100 sunt disponibile în Romania începand din martie 2012. Modelele vor avea pretul de 899 lei si, respectiv, 699 lei, iar pretul cartuselor este de 29 lei.

fotostefan

One thought on “Noile imprimante Epson L200 si L100 cu sistem CIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.