Noile produse Sony pentru audiofili: Walkman NWZ-A15 si căștile Bluetooth wireless MDR-XB950BT

Oferind cele mai bune performanțe pentru un player compact, Walkman A15 setează un nou punct de referință în materie de stil și sunet de calitate. Noul Walkman NWZ-A15 este completat de o pereche de căști și un nou amplificator care îți oferă o experiență audio impresionantă.

sony Walkman NWZ-A15
Walkman NWZ-A15

Cel mai mic și mai ușor player muzical de sunete de înaltă calitate din lume , Walkman NWZ-A15 te transpune într-un univers cu sunete puternice și foarte detaliate.

Walkman A15 dispune de amplificatorul digital unic de la Sony, S-Master HX care procesează cu acuratețe cantități masive de informație audio, în timp ce diminuează distorsiunile și zgomotul. Totodată, Walkman-ul se bazează pe un sistem eficient din punctul de vedere al consumului de energie, permițând ascultarea de fișiere Hi-Res până la 30 de ore și MP3 pentru o durată până la 50 de ore.

Noul Walkman A15 împrumută detalii pe care te-ai aștepta să le vezi la componente hi-fi premium, precum aliajul de lipire fără plumb care este folosit pentru un sunet fin, ce balansează sunetele joase, medii și acute. În plus, încărcătorul este consolidat de un fir îngroșat ce contribuie la o audiție la standarde ridicate, reducând distorsiunile și asigurând un bass profund și răsunător. Carcasa exrem de rigidă din aluminiu ajută la reducerea zgomotului și stabilizează reproducerea sunetului. În loc de condensatoare ceramice convenționale, este folosit un condensator POSCAP ca sursă de energie pentru amplificatorul digital S-Master HX, pentru a reduce și mai mult zgomotul și distorsiunile.

Fie că asculți melodii înregistrate de pe CD-uri sau MP3-uri comprimate, tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) HX îmbunătățește calitatea sunetelor comprimate prin recompunerea informațiilor de frecvență înaltă pierdute.

Walkman A15 dispune de suficient spațiu de stocare chiar și pentru cei mai pretențioși ascultători. Memoria internă de 16GB poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD, pentru a găzdui biblioteci audio exhaustive, la cea mai bună calitate.

Sony lansează la IFA 2014 și căștile Bluetooth wireless MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN și MDR-AS800BT

Toate modelele Bluetooth cu NFC se pot conecta cu smartphone prin tehnologia One-touchii. Sincronizezi smartphone-ul cu căștile printr-o singură atingere: conexiunea este realizată fără fire sau coduri de securitate.

Căștile Bluetooth MDR-XB950BT

bluetooth MDR-XB950BT
sony MDR-XB950BT

De la dubstep la disco: îmbunătăţeşte-ţi experiența audio cu noile căști MDR-XB950BT, primele căști Sony Bluetooth din clasa Extra Bas (XB). Acestea au fost proiectate în special pentru iubitorii de bas, din materiale de cea mai bună calitate.

Difuzorul de 40mm dispune de magneți din neodim cu densitate mare care reproduc fără efort și cele mai minuțioase frecvențe de sub-bas. Printr-o singură atingere activezi Electro Bas Booster-ul care accentuează instant frecvențele joase pentru o experiență de club. Structura Advanced Direct Vibe din opțiunea Bas Booster etanșează spațiul dintre difuzor și ureche, asigurând o reproducere fidelă a suntelor de bas. Studiul de acustică realizat în colaborare cu Sony Music Entertainment a demonstrat că „expresia ritmului de bas” (în special în jur de 30~40Hz) joacă un rol foarte important pe scenă muzicală. Funcția de Beat Response Control oferă bas îmbunătățit.

Comfortul tău este pe primul loc, chiar și atunci când asculți un maraton de seturi de DJ la MP3 player-ul tău. Pernuțele pentru urechi de la căștile MDR-XB950BT sunt realizate din materiale ergonomice care se mulează comfortabil pe capul utilizatorului. Cavitatea din jurul urechii îi permite acesteia să-și păstreze forma anatomică, în timp ce încadrează timpanul cu sunete de înaltă calitate.

Căștile Bluetooth MDR-ZX550BN
Ești doar tu și muzica, fără distorsiuni sau fire. Căștile MDR-ZX550BN integrează opțiunea de anulare a zgomotului de fundal, tehnologie care obturează până la 90% din sunetele ambientale.

Difuzoarele de 30mm oferă sunete clare și bogate, în timp ce durata de viață a bateriei de 25 de ore pentru redare continuă (cu funcția de anulare a zgomotului de fundal și Bluetooth activate), îți asigură autonomie în timpul celor mai lungi călătorii, chiar dacă este vorba de traversarea Atlanticuluiiii. Design-ul pliabil al căștilor este ideal pentru a economisi spațiu, mai ales când te gândești la bagajele de vacanță.

Căștile wireless cu Bluetooth MDR-AS800BT

casti Bluetooth MDR-AS800BT
Bluetooth MDR-AS800BT

Mergi la sală sau ieși la alergat cu căștile intraauriculare MDR-AS800BT, ideale pentru sport. Căștile sunt realizate pentru utilizatorii activi care prețuiesc comfortul și siguranța fără să accepte compromisuri ale sunetului atunci când aleg să asculte muzică în timpul antrenamentelor.

powerlaptop.ro

Căștile MDR-AS800BT pot fi purtate convențional sau întoarse, cu cablul prins după ureche. Pentru și mai multă siguranță, căștile dispun de un arc realizat special pentru a se mula pe forma urechii, pentru o prindere sigură și confortabilă.

Nu renunți la muzică în timpul antrenamentelor nici când vremea este capricioasă, datorită rezistenței la apă a căștilor MDR-AS800BT. Acestea sunt proiectate conform standardului IPXA, cu suduri cu ultrasunete ce țin apa la distanță. Sunt ideale pentru 4,5 ore de redare continuă, suficient pentru a te relaxa dupa-amiaza la cafenea sau pentru antrenamentul zilnic.

Noile căști Bluetooth de la Sony, MDR-XB950BT, MDR-ZX550BN și MDR-AS800BT vor fi disponibile în Europa din octombrie 2014.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.