Noile Sony Smart Blu-ray Disc Player

Noua serie de Playere inteligente Blu-ray™ se remarcă în orice sufragerie. Fie că urmăreşti filme în format 3D cu player-ul Blu-ray Disc™ sau că vrei să vezi DVD-ul preferat la calitate Full HD, te vei bucura de calitatea desăvârşită a imaginii.

player blu-ray sony
Sony Blu-ray S5100

Conectează noul player Smart Blu-ray Disc™ la cel mai nou model de televizor LCD BRAVIA cu display “TRILUMINOS” pentru a te bucura de imagini bogate în culori realiste. Noua unitate optică încorporată maximizează stabilitatea imaginilor şi dispune de un sistem mai rapid Quick Start Loading, astfel încât să începi vizionarea la numai câteva secunde după ce ai introdus discul în dispozitiv.

player blu-ray film 3d
Sony S3100

Conectează-te la şi mai multe experienţe de divertisment prin Wi-Fi
Modelele echipate cu modul Wi-Fi te ajută să te conectezi la o gamă variată de conţinut şi servicii online. Recepţia semnalului wireless a fost îmbunătăţită, pentru un acces mai stabil la servicii de streaming video sau audio, chiar dacă router-ul Wi-Fi se află în altă încăpere a casei.

Deţii controlul cu TV SideView
Controlează playerul Smart Blu-ray Disc™* sau sistemul Home Cinema cu tableta Xperia, smartphone-ul Xperia, cu iPad-ul sau cu iPhone-ul cu ajutorul aplicaţiei TV SideView. Această aplicaţie gratuită (compatibilă cu sistemele de operare Andoid sau iOS) uşurează accesarea serviciilor online, dar şi vizionarea conţinutului online care are legătură cu filmul pe care îl urmăreşti, fie că acesta este disponibil online sau stocat pe un disc. În plus, sistemul Smart Blu-ray Disc™ răspunde comezilor vocale.

Noile playere Smart Blu-ray Disc™ BDP-S1100, BDP-S3100, BDP-S4100 şi BDP-S5100 de la Sony sunt disponibile începând din luna februarie 2013.

*cu excepţia modelului BDP-S1100

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.