Noua gamă de proiectoare Epson cu cele mai luminoase culori de pe piaţă

Epson lansează noua gamă de proiectoare cu cele mai luminoase culori de pe piață (1) , redând fidel culoarea pielii umane datorită luminozităţii egale pe alb şi pe culoare (CLO).

videoproiector epson  EH-TW5200
Epson EH-TW5200

Noua gamă cuprinde şase modele de videoproiectoare, concepute pentru home cinema, mediul de business sau experiențe de gaming captivante. Atât modelele business EB-S18, EB-W18 şi EB-X18, cât şi noile modele home cinema EH-TW5200, EH-TW7200 şi TW-9200 au aceeaşi luminozitate pe alb şi pe culoare.

Jocuri mai captivante şi filme mai realiste
Proiectat pentru pasionaţii de jocuri care doresc să investească într-o imagine mai mare pentru consolă, EH-TW5200 oferă imagini 2D şi 3D luminoase, la rezoluţie Full HD. Special conceput pentru gaming, modelul include modul de funcționare „Fast Mode”, prin care utilizatorii se pot bucura de jocurile video dinamice fără a avea parte de decalaje, un avantaj major pentru turneele multiplayer sau pentru jocurile de tip „first person shooter”, care necesită reacţii foarte rapide. Scenele foarte întunecate și grafica jocului vor fi redate clar, fără culori șterse. În acelaşi timp, luminozitatea CLO de 2.000 lumeni şi tehnologia 3LCD de la Epson permit utilizatorilor să vizioneze cu uşurinţă conţinutul video fără să fie nevoiţi să renunţe la lumina naturală.

Cu o luminozitate excepţională şi un raport de contrast de 120.000:1 în cazul lui Epson EH-TW7200 şi de 600.000:1 în cazul EH-TW9200, atât în mod 2D, cât şi în mod 3D, noile proiectoare home cinema oferă o experienţă cinematografică cu adevărat captivantă. Fiind certificate complet ISF (Imaging Science Foundation) şi echipate cu tehnologia Epson de amplificare a luminozităţii pentru a obţine performanţe 3D excepţionale, proiectorul este uşor de adaptat în orice locuinţă, datorită posibilităţilor flexibile de instalare şi a multiplelor opţiuni de conectivitate. Şi pentru cei care doresc toate aceste lucruri fără să fie nevoiţi să utilizeze multe cabluri, EH-TW7200W şi EH-TW9200W oferă conectivitate Full HD wireless.

videoprioector EB-W18
Epson EB-W18

EH-TW5200, EH-TW7200 şi EH-TW9200W sunt, de asemenea, printre primele proiectoare Epson pentru home entertainment care permit utilizatorilor să redea conţinut direct de pe dispozitivul mobil, smartphone sau tabletă, prin intermediul portului MHL (Mobile High Definition Link) – inclusiv fotografii, materiale video şi muzică.

Mobilitate şi interactivitate crescute pentru o prezentare convingătoare
Modelele EB-S18, EB-W18 şi EB-X18 fac parte din gama de business, având un cost total de exploatare foarte redus (TCO) şi încorporează caracteristici inteligente, disponibile în general numai pe modele mai scumpe precum intrarea HDMI. Construite pentru a furniza performanţe de prezentare superioare în orice birou, sunt suficient de uşoare şi de portabile pentru a fi mutate şi instalate în orice spațiu.

Prin intermediul unei intrări HDMI, materialele video şi audio de înaltă definiţie sunt redate cu uşurinţă la standarde înalte de calitate. În plus, noile modele includ o funcţie de diminuare automată a luminozităţii lămpii şi un temporizator de oprire AV, pentru a ajuta la reducerea consumului energetic.
Opţiunea de conectivitate wireless permite proiecţia de pe o gamă largă de dispozitive fără să fie necesară folosirea vreunui cablu de conexiune.

Noile proiectoare vor fi disponibile începând cu luna noiembrie, la următoarele preţuri estimate:
Epson EB-S18 1.819 lei
Epson EB-W18 2.659 lei
Epson EB-X18 2.319lei
Epson EH-TW5200 4.839 lei
Epson EH-TW7200 9.153 lei

(1) Rezultatul unui test de percepţie efectuat în comparaţie cu modelele DLP de top cu 1 cip, produse de cinci branduri concurente. Cercetare efectuată de RS Consulting, martie 2013, eşantion de bază n200. 95% dintre persoanele intervievate au fost de acord că proiectorul Epson prezintă culorile cele mai vii, iar 98% au fost de acord cu faptul că dispunem de cea mai luminoasă imagine per total

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.