Noul obiectiv NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

Nikon actualizeaza categoria obiectivelor luminoase cu zoom cu noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR.

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR
Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR

Cel mai utilizat zoom profesional din gama NIKKOR este acum mai rapid si mai stabil ca oricand. Beneficiaza de un design optic complet nou, sistem de reducere a vibratiilor (VR) si o constructie mai rezistenta.

Desi obiectivul actual de 24-70 mm (Nikon AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED, acum la un pret de 7.699lei) este inca mult apreciat, noul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR ofera performante si mai bune.

Designul optic complex, cu 20 de elemente in 16 grupuri, include in premiera pentru un obiectiv NIKKOR, un element asferic din sticla ED, proiectat pentru a reduce aberatiile cromatice si fenomenul “coma”, asigurand rezolutii superioare inclusiv la periferia imaginii. Sistemul VR, cu totul nou, minimizeaza efectul tremuratului aparatului foto si permite fotografierea cu timpi de expunere mai lungi cu pana la patru stopuri.

De asemenea, obiectivul dispune de diafragma electromagnetica pentru expuneri mai precise in timpul fotografierii in serii de mare viteza, iar functia AF este imbunatatita, gratie motorului SWM (Silent Wave Motor) exclusiv de la Nikon, care este de pana la 1.5 ori mai rapid decat motorul SWM din modelul precedent.

Obiectivul NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR este complet etansat impotriva intemperiilor, beneficiaza de tratamentul Nano Crystal de la Nikon si de acoperirea cu fluor aplicata pe elementele de sticla exterioare, care protejeaza eficient de apa, praf si murdarie, fara a compromite calitatea imaginii.
Noul obiectiv Nikon AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR va fi disponibil incepind cu luna septembrie la un pret de aproximativ 12.500lei

One thought on “Noul obiectiv NIKKOR AF-S 24-70mm f/2.8E ED VR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.