NPS Romania va curata gratuit obiectivele Nikon cu ocazia Ziua Artei fotografice

Sambata, 11 ianuarie 2013, are loc in Piata Universitatii din Bucuresti o intalnire a nikonistilor, cu ocazia Zilei Artei Fotografice in Romania care va fi celebrata printr-o expozitie de fotografie.

serviciul nps
nikon

Sunteti invitati sa printati cea mai buna imagine realizata de voi pe hartie fotografica (minim A4) si sa participati la o expozitie “fulger”, ce va dura o ora. La sfarsitul acesteia veti putea primi in schimbul fotografiei voastre un voucher NPS Romania (Nikon Professional Services) pentru curatare gratuita a suprafetelor optice de care dispune kitul vostru foto.

Intalnirea are loc sambata, 11 ianuarie, in Piata Universitatii (la statuia lui Mihai Viteazul) incepand cu ora 11:00. Pentru participare anuntati participarea la intalnire pe Forum

Ziua Nationala a Artei Fotografice a fost desemnata in 2010, cand a fost publicata Hotararea de Guvern in Monitorul Oficial. A fost aleasa data 11 ianuarie, pentru ca este ziua de nastere a lui Carol Popp de Szathmary, unul din primii fotografi romani.

Nikon Professional Services (NPS) este un serviciu dedicat fotografilor profesionisti care folosesc echipamente Nikon si care le ofera acestora o serie de avantaje suplimentare. Alte detalii aflati aici.

Va rugam sa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.