Obiectivele Sigma 20mm si 24mm F1.4 Art refacute pentru Sony E si Panasonic L

Sigma 20mm si 24mm F1.4 Art sunt două noi obiective, care primesc un nou design optic mai ușor și dimensiuni similare cu variantele de DSLR. Cele două obiective Sigma sunt ideale pentru astrofotografie, dar mai au și alte puncte forte prezentate în continuare.

poza obiective Sigma 20mm si 24mm F1.4 Art mirrorless sony panasonic
Sigma 20mm si 24mm F1.4 Art – Sony E si Panasonic/Leica L

SIGMA 24mm F1.4 DG DN și SIGMA 20mm F1.4 sunt caracterizate prin:

➤Cele mai înalte performanțe optice, de nivel superior.
➤Concepute pentru rezultate perfecte chiar și în cele mai solicitante condiții
➤Calitate superioară a construcției și finisaje premium atent realizate
➤Unghi larg de cuprindere și performanță optică la nivel de astrofotografie
➤O gamă largă de funcții utile

SIGMA 20mm F1.4 DG DN

poza obiectiv SIGMA 20mm F1.4 DG DN aparat foto mirrorless
SIGMA 20mm F1.4 DG DN

SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art este o versiunea mirrorless a obiectivului SIGMA 20mm F1.4 DG HSM | Art; este singurul și unicul obiectiv cu aceasta specificatie, deschidere a diafragmei de F1.4, la distanță focală wide de 20mm.
Sigma 20 mm F1.4 Art este un obiectiv orientat către fotografia Astro și Peisaje că utilizare primară. Sigur, nimeni nu vă poate opri să-l folosiți pentru alte genuri fotografice.

SIGMA 20mm F1.4 DG DN | Art oferă rezultate excepțional de detaliate, care satisfac cu ușurință cerințele ridicate ale fotografiei profesionale și ale altor aplicații de vârf.

foto obiectiv SIGMA 20mm F1.4 DG DN mirrorless
SIGMA 20mm F1.4 DG DN

Cu 17 elemente de sticlă dispuse în 15 grupuri, inclusiv două elemente SLD, trei elemente asferice de sticlă și cel mai mare element de sticlă asferică cu două fețe din istoria SIGMA, 20 mm F1.4 DG DN | Art suprimă riguros diverse aberații optice, cum ar fi cele de tip coma sagitală sau distorsiune a imaginii, pentru a produce imagini foarte detaliate, cu o claritate și o acuratețe excepțională, de la centru până la cele mai îndepărtate colțuri, permițând fotografilor să folosească întregul câmp vizual oferit de unghiul de cuprindere ultra larg.

ishoot.ro

Motorul de AF este unul de tip Pas cu Pas care este 100% compatibil cu sistemul AF de la Sony. Există inel de focus și de diafragmă care merge Clicke/DeClicked cu un comutator. Pe lângă asta, pe corp se mai găsește un buton programabil și un switch pentru AF/MF. Este compatibil cu filtru de 82 mm și distanță minimă de focus este de 23 cm.

Citește și: Sony A6600 review – mirrorless-ul versatil potrivit pentru fotografii si videografii exigenti

SIGMA 24mm F1.4 DG DN

poza obiectiv mirrorless SIGMA 24mm F1.4 DG DN
SIGMA 24mm F1.4 DG DN

Unghiul de cuprindere versatil de 24mm și luminozitatea debordantă a diafragmei maxime F1.4 fac din acest obiectiv Sigma alegerea perfectă pentru toate situațiile posibile, de la instantanee ocazional realizate în interior până la fotografii de arhitectură și chiar astrofotografie de noapte.
Calitatea remarcabilă a imaginii obținută prin designul optic pentru mirrorles și utilizarea optimă a fiecărui element de sticlă și parti componente au dus la o suprimare completă a aberațiilor optice, cum ar fi coma sagitala, pentru a asigura performanțe de vârf pe toată suprafața imaginii, totul intr-un corp compact și ușor.

fotografie SIGMA 24mm F1.4 DG DN Art obiectiv performant
SIGMA 24mm F1.4 DG DN ART

Caracteristici suplimentare, cum ar fi filetul frontal pt filtre, suportul pentru filtru din spatele obiectivului și butoanele utile, cum ar fi comutatorul MFL (Manual Focus Lock) nou introdus, extind și mai mult posibilitățile și versatilitatea obiectivului.
SIGMA 24mm F1.4 DG DN | Art îți oferă plăcerea de a folosi unu obiectiv de astrofotografie în situațiile de zi cu zi.

Structura rezistentă la praf și stropire a obiectivului și stratul protector împotriva apei și uleiului a elementului frontal vor menține obiectivul în siguranță și funcțional chiar și în timpul fotografierii în medii mai dure.
Caracteristici bine gândite, cum ar fi un comutator pentru modul de focalizare, un buton AFL configurabil și comutatorul de blocare a inelului diafragmei pentru a preveni modificările accidentale, îmbunătățesc și mai mult natura intuitivă și flexibilă a obiectivului.

Parasolarul de tip petala are un mecanism de blocare pentru a preveni desfacerea accidentală. Videografii vor aprecia în special focalizarea automată rapidă, dar silențioasă, pusă la punct de un motor „stepping” și comutatorul cu clic de pe inelul diafragmei, care permite un control fluid al diafragmei.
Distanța minimă de focus este de 25 cm.

Preț
Noul SIGMA 20mm F1.4 DG DN costă 5.300 lei, iar SIGMA 24mm F1.4 DG DN 5000 lei
Pentru prețuri actualizate verificați la Photosetup sau la F64

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.