Olympus Global Open Photo 2015: concurs foto cu premii si pentru vizitatorii online

Olympus organizeaza un concurs de fotografie, cu premii atit pentru participanti, cit si pentru vizitatorii online ai site-ului dedicat.

concurs foto Olympus Global Open Photo
Olympus Global Open Photo

Fotografiile inscrise pot fi realizate folosind orice tip de aparat de fotografiat sau smartphone, de la orice producator. Mai mult, sunt acceptate inclusiv lucrarile care au fost prelucrate digital, folosind un software de editare foto.

Pozele inscrise trebuie sa fie in format JPEG, cu o dimensiune maxima de 15 MB. Sunt permise 5 inscrieri la fiecare tema, iar temele concursului Olympus Global Open Photo sunt: Life („Birth”), Future („Locuri de protejat”), People („Zambete”), si Tehnic („Macro” si „Arta”).

Termenul limita este 20 noiembrie 2015, iar juriul va anunta rezultatele in luna februarie 2016.

art filters digital camera
fragmented

Premii

Marele Premiu (un singur castigator, va primi cel mai recent model Olympus PEN si 1 milion de yeni (aprox. 7400 EUR) si va fi ales din toate inscrierile la toate categoriile.

Alte 14 premii (aparate foto Olympus) vor fi acordate pentru fiecare tema, in plus vor fi si 10 mentiuni, fiecare primind o agenda Moleskine Custom Edition.

Valoarea totala a premiilor oferite este de aproximativ 30.000 de euro.

Concursul are si o tombola pentru vizitatori – este suficient sa va inregistrati pe website pentru a vizualiza inscrierile (nu trebuie sa trimiteti poze) si veti avea sansa de a castiga una dintre cele mai recente camere foto mirrorless Olympus PEN sau unul dintre cele 300 de agende Moleskine Custom Edition.

Detalii complete despre termenii si conditiile concursului sunt disponibile pe site-ul oficial:
http://gopc.olympus-imaging.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.