OM System noua denumire sub care vor fi disponibile in viitor camerele si obiectivele Olympus

Olympus devine OM System. Acesta este noul brand sub care vor fi disponibile în viitor produsele Olympus: aparate foto mirrorless, obiective, binocluri accesorii, reportofoane.

olympus om system om digital
Olympus OM-System

După ce Olympus a vândut divizia foto către Japan Industrial Partners (JIP), noua companie se numește OM Digital, dar iată că în viitor Olympus o să folosească denumirea OM System pentru noile produse.

De asemenea, OM Digital anunță şi dezvoltarea în prezent a unei noi camere cu obiective interschimbabile, compatibilă cu standardul Micro Four Thirds System, care va încorpora conceptul OM SYSTEM și care promite să aducă fotografia la un nou nivel.

Brandul OM SYSTEM

De mai bine de 80 de ani de la lansarea Semi-Olympus I în 1936, afacerea Olympus Corporation a avut parte de un sprijin extraordinar din partea clienților, pentru produsele de imagistică Olympus. În timpul erei camerelor pe film, compania a oferit un design compact și ușor, fără precedent, cu seria OM de camere SLR pe 35mm. De aceea, filozofia de dezvoltare subliniază faptul că design-ul trăiește și sub noul nume.

Privind spre viitor, OM Digital îşi propune să dezvolte şi să crească brandului OM SYSTEM prin crearea unei noi identități.

Dezvoltarea unei noi camere cu lentile interschimbabile

Conformă cu standardul Micro Four Thirds System, camera cu obiective interschimbabile ce este încă în stadiul de dezvoltare, combină capabilitățile OM Digital de producție și tehnologiile de ultimă oră pentru a îmbunătăți semnificativ performanța și a oferi o experiență fotografică de neegalat.

Citește și: Olympus E-M5 Mark II: time-lapse photography

Standardul Micro Four Thirds System este utilizat pentru a realiza sisteme mai compacte și mai ușoare, consolidând funcțiile care extind domeniul fotografiei și accelerând îmbunătățirea calității imaginii și a expresivității fotografice, totul prin utilizarea tehnologiei fotografice computaționale.

Istoria Olympus prezentată într-un scurt videoclip:

OM SYSTEM îşi propune să ofere clienţilor săi, instrumentele necesare pentru a lupta împotriva timpului, a depăși limitele și pentru a elibera noi căi în aventurile propuse, indiferent dacă este soare, ploaie sau zăpadă. De aceea sunt oferite camere foto compacte și de încredere, cu inovații centrate pe creatori, care vă permit să fiți întotdeauna gata să surprindeți acele momente care se întâmplă o dată în viață.

flip.ro

Produsele Olympus sunt diponibile în România la eMag (vezi oferta) – F64 (vezi oferta)

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.