Panasonic cashback si 5 ani garantie pentru modelele selectate

Până la 15 ianuarie 2020 puteți beneficia de campania Panasonic CashBack și 5 ani garanție la achiziționarea uni aparat foto nou Lumix din seria G și seria S.

Panasonic cashback aparate foto mirrorless panasonic lumix 5 ani garantie
Panasonic Lumix – 5 ani garantie

Cumpără o cameră foto Panasonic Lumix și beneficiezi de 5 ani garanție pentru produsul achiziționat. Mecanismul pentru participarea la promoție este foarte simplu:

1. Achiziționați produse Lumix care sunt integrate în promoție, la magazinele partenere (F64 , Altex, emag.ro , etc).
2. Înregistrați achiziția pe site-ul promoției https://www.lumix5y.com/
3. Un certificat în format PDF care confirmă garanția extinsă vă va fi transmis pe adresa de e-mail pe care ati completat-o în formular

Campania 5 ani garantie include modelele Panasonic Lumix seria G (DC-GX800, DC-GX880, DMC-G7, DMC-G80, DC-G90, DC-G9, DMC-GX80, DC-GX9, DMC-GH4R, DC-GH5, DC-GH5S) dar și seria S (DC-S1, DC-S1R, DC-S1H).

ishoot.ro

Regulamentul campaniei 5 ani garanție Panasonic Lumix 2019 poate fi citit pe această pagină

Citește și: Secventa Time lapse la rezolutie 4K cu Panasonic FZ1000

În plus modelele mirroless full-frame Panasonic S1 și S1R (prezentare), pe lângă cei 5 ani de garanție, beneficiază și de campania de CashBack, beneficiul pentru client fiind de până la 4.100 lei.

Aparatele foto mirrorless Panasonic S1 și S1R sunt rezultatul colaborării dintre Panasonic, Sigma și Leica, acestea au fost prezentate pentru prima dată la Photokina 2018.

Citește și: Chestionar pentru alegerea obiectivelor Panasonic

Cele două promoţii sunt valabile numai pentru produsele noi (nu second hand, returnate, recondiționate sau resigilate) care au fost furnizate şi distribuite de Panasonic în România.

Dacă vă gândiți să treceți la aparate foto mirrorless Panasonic, acum aveți încă două motive în plus, până la 15 ianuarie 2020, în limita stocului disponibil.

Spor la cumpărături și lumină bună!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.