Panasonic Lumix TZ95 compactul cu zoom optic 30x

Panasonic Lumix TZ95 este noul aparat foto compact dotat cu zoom optic 30x, ecran rabatabil și vizor de înaltă rezoluție.

Panasonic Lumix TZ95 poza aparat foto compact zoom optic 30x
Panasonic Lumix TZ95 – zoom optic 30x

Prezentat în cadrul Panasonic Convention 2019, noul Lumix TZ95 este un aparat foto din seria «Travel Zoom», care te ajută să fii cât mai aproape de subiect. Fiind echipat cu un obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x, acest aparat versatil, de buzunar, este companionul perfect de călătorie.

Panasonic TZ95 aparat foto compact recomanda calatorii
Panasonic TZ95 – aparat foto compact calatorii

Dotat cu un senzor de 20,3 megapixeli, 4K foto & video, fotografierea în rafală la mare viteză, TZ95 te ajută să captezi toate momentele frumoase ale vieții. LCD-ul posterior și pivotant, alături de un nou vizor (Live View Finder) de rezoluție înaltă fac ca fotografierea cadrelor dorite să fie mai facilă ca niciodată.
Panasonic Lumix TZ95 este echipat cu numeroase caracteristici avansate, toate gândite pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună fotografie.

Mai aproape de acțiune cu noul compact Panasonic Lumix TZ95

Panasonic Lumix TZ95 argintiu aparat foto zoom optic 30x
zoom optic 30x

Un obiectiv ultra-larg de 24mm este ideal pentru fotografierea peisajelor, în timp ce cu zoom-ul puternic de 30x aveți posibilitatea de a fotografia până la 720mm. Puternicul O.I.S (stabilizator optic de imagine) menține focusul fotografiilor compensând tremurul mâinii chiar și atunci când fotografiați la distanțe focale mari.
Funcția Zoom Compose Assist vă ajută să urmăriți subiectele – foarte utilă atunci când acestea ies din cadru.

Vă recomand să vedeți: Panasonic Lumix FT7 noul aparat foto compact rezistent

Utilizând vizorul de 0.21 inch și 2,330k rezoluție sau ecranul tactil cu diagonala de 3.0 inch și rezoluție 1040k puncte, surpinderea fiecărei scene devine foarte ușoară chiar și în condiții de lumină puternică.

poza vizor optic aparat foto compact Panasonic Lumix TZ95
vizor optic Panasonic TZ95

Monitorul se ridică până la 180 de grade – perfect pentru selfie-uri.

aparat foto selfie Panasonic Lumix TZ95
lcd selfie – Panasonic TZ95

Utilizați cele 22 de opțiuni ale filtrului digital care pot fi applicate inclusive imaginilor panoramice, pentru a vă întregi creativitatea.

Panasonic Lumix TZ95 poate fotografia în modul RAW și are comenzi manuale, plus moduri complet automate pentru începători.

evomag.ro

Cu tehnologia foto 4K, capturarea momentului e mai ușoară ca oricând. Folosind această tehnologie impresionantă, înregistrați momentele la 30 cadre pe secundă, extrăgând apoi cea mai bună fotografie sub forma unei imagini JPEG de 8 megapixeli.

Noua funcție de auto-marcare transformă alegerea celui mai bun cadru într-o decizie rapidă și ușoară, în timp ce caracteristicile amuzante precum Sequence Composition (compunerea unei secvențe) vă oferă posibilitatea de a combina mai multe imagini în aceeași fotografie pentru un efect de “fotografie secvențială”.

poza aparat foto compact Panasonic TZ95
Panasonic TZ95

Chiar și fotografiile selfie pot fi îmbunătățite cu funcția 4K – asigurându-vă că toate persoanele din fotografie zâmbesc sau alegând cea mai bună fotografie cu un fundal dinamic.

Vă recomand să vedeți: Manfrotto Noreg 30 – noul rucsac foto modular 3 in 1

Cu funcțiile încorporate de conectivitate prin Bluetooth și Wi-Fi, partajarea experiențelor devine foarte simplă. Cu BLE (Bluetooth Low Energy), imaginile dumneavoastră pot fi transferate automat pe smartphone sau tabletă, pregătite pentru a putea fi încărcate pe paginile rețelelor de socializare. Funcția de etichetare GPS vine în sprijin pentru a nu uita niciodată destinațiile de călătorie.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

În plus, odată ce ați conectat TZ95 la smartphone sau tabletă, puteți declanșa aparatul de la distanță – o funcție ideală pentru fotografiile de grup sau amintirile de vacanță.

Durata de viață a bateriei este de aproximativ 380 de declanșări, iar dacă se întâmplă ca bateria să se descarce pe parcurs, aveți posibilitatea de a încărca aparatul prin USB.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Noul Panasonic Lumix DC-TZ95 va fi disponobil în România la finele lunii aprilie a.c. la un preț de 2.199 lei. Pentru preț actualizat și promoții verificați acest site sau acesta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.