Parada de Sfintul Patrick la Bucuresti – video

Daca anul trecut ziua nationala a Irlandei a fost sarbatorita doar in centrul istoric al Bucurestiului, anul acesta a fost organizata o parada de care alegorice dedicata Sfintului Patrick.

car alegoric sf patrick
Sf Patrick

Parada, alcatuita din 9 camioane, a plecat din Piata George Enescu, a parcurs Calea Victoriei si s-a oprit pe strada Lipscani.

top-shop.ro

Camioanele, numite frumos care alegorice, au purtat mesajul „Happy Saint Patrick’s Day, Romania!” („La mulţi ani de Ziua Sfântului Patrick, România!”) si au fost insotite de un grup de 20 de cimpoieri din Vaslui, Iaşi, Prahova, Munţii Apuseni, Ţara Vrancei şi Bucureşti.

Conform site-ului oficial al evenimentului aceasta a fost cea mai mare parada de care alegorice din Europa continentala!

PS: am sa revin si cu fotografii de la acest eveniment.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 thoughts on “Parada de Sfintul Patrick la Bucuresti – video”

  1. Sunt eu defecta si nu inteleg ce a fost asa distractiv/atractiv la parata asta sau chiar a fost sec? Serios, nu vreau sa fiu rea dar parca se mergea cu mortul prin oras si cimpoierii erau bocitoarele afone care zbierau tot drumul.

  2. Nu cred ca sunteti defecta, pur si simplu asa a fost parada! Si eu m-am mirat ca au mers foarte incet; bine nici sa alergam dupa ei nu ar fi fost frumos.
    Eu sper ca la anul o sa fie si mai frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.