Parcul Titanii din Bucuresti – iarna

Avand ceva de cumparat de la un magazin de pe bulevardul Nicolae Grigorescu am trecut si prin parcul Titanii unde am facut citeva poze acum cit mai este iarna!

parcul titanii bucuresti sector 3
parcul titanii

Parcul Titanii se afla in sectorul trei din Bucuresti fiind “inconjurat” de de strazile Burdujeni, Prisaca Dornei si Bulevardul Nicolae Grigorescu.

parcul titanii sector 3
parc

Titanii este un parc mititel, de cartier si incearca sa-i faca concurenta unui alt mare parc din zona.

titanii bucuresti sector 3
titanii

Parcul Titanii a purtat si denumirea de Parcul Copilului, dar probabil ca sa nu se faca confuzie cu Parcul Orășelul Copiilor s-a hotarat schimbarea numelui.

parc sector 3 bucuresti
parc

cel.ro

In parc sunt multe banci; am citit undeva ca ar fi vreo 200, desi pare exagerat de multe pentru in parc ce poate fi vizitat in 10 minute!

banci parc bucuresti
banci

Parcul are locuri de joaca atit pentru cei mici cit si pentru cei mai mari ( sunt 8 terenuri pentru fotbal, baschet sau tenis), mai are un teatru de vara, o fintina destul de mare si o cladire unde sunt doua acvarii cu pesti.

loc joaca parc titanii
loc joaca

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

loc joaca parc bucuresti
loc joaca parc titanii

Este frumos iarna in parcul Titanii, dar nu uitati sa-l vizitati si la primavara sau la vara, ca sa vedeti si Aleea Celebrităților ocupata de TITANII literaturii si artei.

loc de joaca parc titanii
joaca

Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Ion Luca Caragiale, Ion Minulescu sau Constantin Brâncuși sunt doar citiva dintre musafirii pe care îi poti cunoaste intr-o simpla plimbare prin parcul Titanii.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.