Pareri despre Maha MH-C401FS – incarcator pentru acumulatori AA / AAA

In urma cu aprox. 2 ani am primit cadou un incarcator Maha MH-C401FS si m-am gandit sa va spun citeva pareri despre el.

incarcator Maha MH-C401FS
Maha MH-C401FS

Acest Maha MH-C401FS este un incarcator compact, rapid si cu 4 canale pentru acumulatori AA / AAA.

Am apreciat la el foarte mult:
– canale separate pentru fiecare acumulator, optiunea lent/rapid (desi eu il folosesc aproape exclusiv pe lent);
– incarcarea cu puls negativ, astfel incat nu mai este necesara descarcarea acumulatorilor;
– LED indicator pentru fiecare canal (- Rosu: incarca; – Verde: incarcarea este completa; – Rosu intermitent: acumulatori defecti);

maha MH-C401FS
MH-C401FS

– dimensiunile reduse (este mic si incape usor in rucsac/geanat foto) si posibilitatea de utilizare la bricheta de la masina.

Ca sa va dati seama cit este de dimensiunile acestui model MH-C401FS l-am fotografiat linga celalalt model MH-C204W (despre care am scris aici):

Maha MH-C204W si MH-C401FS
MH-C204W si MH-C401FS

Alte caracteristici tehnice:
• Microprocessor: Negative Delta V, 4 canale independente
• Curent Trickle Charge: 50mA
• FLEX: algoritm de incarcare unic cu puls negativ care ajuta la incarcarea completa a acumulatorilor. Acest sistem ajuta si la prelungirea duratei de viata a acumulatorilor.
• Posibilitatea de incarcare RAPIDA (100 min.) sau, la alegere, un mod mai lent (5 ore). Acest mod mai lent asigura in timp o viata mai lunga acumulatorilor si o incarcare mai buna

incarcator acumulatori aa si aaa
Maha MH-C401FS slow – fats

Concluzie
Cum spuneam la inceputul articolului eu am acest incarcator MH-C401FS de aproximativ doi ani si sunt multumit de el; il folosesc pentru incarcarea unor acumulatori Sanyo Ni-Mh tip R6 AA 2700mAh si Sanyo Eneloop XX 2450mAh, de acumulatorii Powerex ma feresc, deoarece ultimele doua seturi cumparate au avut probleme (s-au defectat dupa citeva utilizari).

powerlaptop.ro

Recomand acest incarcator Maha MH-C401FS tuturor celor care utilizeaza acumulatori AA si AAA la aparatura foto sau la alte aparate (telecomenzi, mouse si/sau tastatura wireless, statii meteo, jucarii, lanterne etc).
Este un incarcator foarte potrivit si pentru cei care fac deplasari frecvente datorita dimensiunilor reduse si posibilitatii de alimentare de la priza de bricheta a masinii.

La momentul scrierii acestui articol exista 15% discount la acest produs in promotia Buy Back (despre care v-am anuntat aici); altfel pretul de lista este 133 lei.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.