Perifericele Logitech iti ofera acces gratuit 2 luni la Adobe Photoshop si Lightroom

Perifericele Logitech îți oferă cadou planul pentru fotografie Adobe Creative Cloud. Cei care cumpără perifericele Logitech incluse în campania ”Experiența Adobe prin Logitech” beneficiază de posibilitatea utilizării gratuite a planului pentru fotografie Creative Cloud (include: Adobe Photoshop, Lightroom și spațiu de stocare Cloud de 20 GB) timp de 2 luni.

perifericele logitech tastatura wireless craft
Logitech Craft – tastatura persoanelor pasionate de design

Perifericele Logitech incluse în campania ”Experiența Adobe prin Logitech” – până la 31.01.2020 :

Logitech MX Master 2S – mouse wireless – pentru preț verificați aici sau aici sau aici

Logitech MX Anywhere 2S – mouse wireless – preț actualizat aici sau aici sau aici

Logitech Crayon – creion/stylus digital pentru iPad

Logitech Craft – tastatura wireless – disponibilitate și preț actualizat pe acest site sau acesta sau aici

perifericele logitech tastatura wirless iluminare led design aluminiu
Logitech Craft – tastatura wireless design aluminiu iluminare led

Această tastatură fără fir, Craft, mi-a atras atenția nu doar prin designul elegant din aluminiu ci și prin încorporarea acelui disc cu multiple funcții. Tastatura Logitech Craft este destinată minților creative, persoanelor pasionate de design și tututor celor care vor să-și facă viața mai ușoară la birou.

tastatura logitech craft periferic wireless
tastatura activitate design prelucrare foto editare video

Discul de aluminiu cu sensibilitate tactilă poartă denumirea de Crown și are ca funcție principală recunoașterea aplicațiilor folosite, oferind acces instant la instrumentele necesare. De exemplu, cu o atingere, apăsare sau rotire se poate ajusta luminozitatea imaginii, contrastul și saturația în Adobe Photoshop sau se pot crea și ajusta grafice în Microsoft Excel. La fel de simplu poți roți discul pentru a naviga în lista de dimensiuni a tipurilor de caractere în cadrul unui document realizat în Microsoft Word.

Tastatura Wireless (Bluetooth) Craft dispune de iluminare LED, cu lumină laterală care detectează mișcarea mâinilor și astfel ajustează automat luminozitatea în funcție de nivelul luminii din cameră.
Dacă am înțeles bine tastatura Logitech Craft este compatibilă cu toată suita Adobe CC (Lightroom, Photoshop, Illustrator,InDesign, Premiere Pro, After Effects)

Citește și: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

În cazul fiecărui produs Logitech inclus este pusă la dispoziție o singură versiune a planului pentru fotografie Adobe Creative Cloud. Software-ul, Photoshop și Lightroom, nu poate fi transferat, plata contravalorii acestuia în numerar sau cu bonuri nu este posibilă.

Promoția ”Experiența Adobe prin Logitech” este valabilă exclusiv doar în cazul achiziționării unui periferic Logitech nou, promoția nefiind valabilă în cazul cumpărării de produse folosite.

Regulametul complet al campaniei ”Experiența Adobe prin Logitech” poate fi citit pe această pagină

ishoot.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.