Placi video

Poveste despre placi video si cod de reducere la pcgarage.ro

Prin vara lui 2008 mi-am cumparat un calculator de la Depozitul de Calculatore, iar acest calculator avea o placa video Asus EN7300GT Silent HTD 256:

placa video asus
asus en7300gt silent

Timp de trei ani de zile placa a functionat bine, dar la nici doua luni de la terminarea garantiei s-a defectat! Bun, am zis sa cumpar alta placa video si am ales tot marca Asus. De data asta modelul GeForce GT220 cu racire activa:

placa video racire activa
asus gt220

Auzisem zvonurile ca cei de la Depozitul de Calculatoare au ceva probleme finaciare, dar ma grabeam si am cumparat placa video tot de la ei, din magazinul care era la Unirea.
Numa ca na belea, anul asta pe la inceputul lunii mai placa video a inceput sa aiba probleme: mai intaii artefacte la ecranul de boot, apoi in Device Manager era un frumos triunghi galben cu semnul exclamrii, iar dupa un timp chiar numai puteam sa folosesc calculatorul pentru ca se bloca/ingheta de tot din cauza acestei placi.

Magazinul din Unirea fiind desfintat am “intrat” pe site-ul Depozitului ca sa aflu un numar de telefon.Si dai si suna la telefonul afisat acolo. Si chiar daca scrie acolo ca sunt 40 de linii nu mi-a raspuns nimeni. Suna si suna, dar degeaba ca nu mi-a raspuns nimeni.
Dupa doua zile am avut treab in zona unde se afla sediul, asa ca am mers la ei, ca sa aflu ca de fapt firma Depozitul de Calculatoare s-a desfiinta, pentru ca nu s-au redresat financiar, iar site-ul dc-shop.ro a fost cumparat de cel.ro. Iar necazul este ca cel.ro nu onoreaza garantiile produselor cumparate de la Depozitul de Calculatoare. Probabil nu-si permit sa faca acest lucru pentru ca nici ei nu putere financiara.

In fine, nu am avut incotro si mi-am cumparat o alta placa video, dar nu am cumparat-o de la cel.ro am ales pcgarage.ro si nu am mai cumparat Asus.
Am ales Gigabyte GeForce GT220:

placa video gt220
GigaByte GT220

Sper sa fie mai rezistenta decat Asus:

placi video racire activa
GeForce GT220

Iar daca si voi vreti sa cumparati ceva de la pcgarace.ro puteti folosii codul WGJT8KHM si veti avea 1% reducere.

fotostefan

2 thoughts on “Placi video”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.