PlayStation 4 20th Anniversary Edition ajunge si in Romania

Pentru a-și exprima aprecierea faţă de suportul neîntrerupt al fanilor PlayStation şi al partenerilor, Sony Computer Entertainment prezintă o ediţie limitată a consolei PS4 inspirată de prima consolă PlayStation, care poartă denumirea PlayStation 4 20th Anniversary Edition

sony PlayStation 4 20th Anniversary Edition
PlayStation 4 20th Anniversary Edition

Doar 12.300 de console PlayStation 4 20th Anniversary Edition vor fi disponibile la nivel global şi câteva vor ajunge şi în România.

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) anunță “PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition”, o ediţie specială a consolei PS4 care celebrează 20 de ani de la lansarea primului PlayStation (PS), pe 3 decembrie 1994.

cutie PlayStation 4 20th Anniversary Edition
PlayStation 4 20th Anniversary Edition

Ediţia specială a consolei va fi disponibil în cantitate limitată: doar 12.300 de unităţi la nivel global, număr ce reprezintă data oficială de lansarea a primei console PlayStation.

numar PlayStation 4 20th Anniversary Edition
numar serie

Preţul pentru 20th Anniversary Edition va fi de 49.980Yeni (fără taxe) în Japonia, de 499 de dolari în America de Nord şi de 499 de euro în Europa. Atât ediţia limitată a consolei PS4, cât şi accesoriile incluse în pachetul special poartă culoarea „Original Gray”.

Conţinut pachet
1x consolă PlayStation®4 (HDD:500GB /culoare: Original Gray)
1x PlayStation®Camera (culoare: Original Gray)
1x Controller Wireless (DUALSHOCK®4 / culoare: Original Gray)
1x Stand vertical (culoare: Original Gray)
1 x Headset mono (culoare: Original Gray)
1 x cablu alimentare AC
1 x cablu HDMI cable
1x cablu USB
Manuale

SCE va continua să extindă platforma PlayStation pentru a oferiexperienţe inovatoare. Ca parte a aniversării de 20 de ani, ediţia specială „PlayStation®4 20th Anniversary Edition” va fi disponibilă şi în România, cu un număr foarte mic de unități, în cadrul unor acţiuni speciale.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.