Posibila solutie pentru fotografiat cind ploua

Pentru zilele ploioase va prezentasem umbrela de ploaie pentru fotograf sau chiar metoda DIY (do it yourself) a celor de la Digital Camera World , iar acum adaug o alta, posibila, metoda de fotografiat prin ploaie.
Metoda se numeste Phone-brella. Asa cum indica si numele, umbrela este realizata pentru utilizatorii de smartphone, dar daca puteti tine aparatul foto cu o mina, o astfel de umbrela s-ar putea sa fie utila.

Phone-brella smartphone ploaie
Phone-brella

Ca sa va formati o idee mai buna, eventual chiar pentru un proiect DIY, va invit sa vizionati si clipul de prezentare (chiar daca este un pic cam naiv realizat)

Phone-brella a fost creat compania coreeana de telecomunicatii KT si de fapt foloseste o bucata de plastic in plus pe post de miner, pentru a-ti securiza umbrela pe incheietura.

maner Phone-brella umbrela
maner Phone-brella
Phone-brella
Phone-brella

Phone-brella umbrela ergonomica
comod

Cum spuneam poate fi un proiect DYI pentru cineva indemanatic si astfel, telefonul/aparatul foto poate fi folosit mai usor si pe timp de ploaie sau de soare puternic (de fapt umbrela a fost inventata pentru protejarea de razele Soarelui; insusi cuvintul umbrela provine din latinescul umbra).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.